logo info[]surfplaza.be
   startpagina   |   webgids   |   nieuws   |   magazine   |   gezond en fit   |   online games   |   shopping
Fotoservice waar breng je je fotorolletje naar toe?
 Je bevindt je hier: startpagina > shopping > fotoservices
SmartPhoto.be
De grootste in BelgiŽ, voorheen ExtraFilm. Je kan er terecht voor zowel gewone afdrukken als voor bijzondere (cadeau)producten zoals fotowenskaarten, fotokalenders en photobooks. meer info
http://www.smartphoto.be
  
Foto.com
Internationaal opererende fotoservice (met vestiging in BelgiŽ), die bekend staat als snel en scherp geprijsd. De dienst is best geschikt voor het afdrukken van 'standaard' foto's.
http://be.foto.com/nl/
  
Albelli.be
Bij Albelli maak je zelf gemakkelijk fotoboeken, kalenders, telefoonhoesjes, wenskaarten, agenda's en wanddecoratie. Albelli is onderdeel van Albumprinter B.V, ťťn van de grootste online aanbieders van fotoboeken in Europa.
http://www.albelli.be/nl/
  
Cewe Fotoboek
Wereldwijde specialist in mooie fotoboeken. Download de software, creŽer een album geheel naar jouw smaak en bestel online. De fotoboeksoftware van Cewe wordt in ons land ook gebruikt door o.a. Delhaize, Bol.com en myPIX.com.
http://www.cewe-fotoboek.be
  
Kruidvat
Maak je eigen fotoboek met de gratis fotosoftware of maak van je mooiste kiekjes iets bijzonders: een vergroting, wanddecoratie, kalender, cadeau of wenskaart.
http://nl.kruidvat.be/fotoservice/
  
HEMA
Geef je digitale kiekjes eeuwigheidswaarde door ze te laten afdrukken op echt fotopapier, of door er bijvoorbeeld canvasafdrukken, wanddecoraties en wenskaarten van te laten maken. Check wel even de levertijden, opdat je presentje tijdig arriveert.
https://foto.hema.be
  
Vistaprint
Online drukwerkleverancier, gespecialiseerd in het bedrukken van producten en promotiemateriaal (marktleider op dit gebied). Je kan er ook naar wens gepersonaliseerde fotoalbums laten drukken (vanaf € 9,99).
http://www.vistaprint.be
  
Pixum
Naast gewone fotoafdrukken biedt Pixum talrijke andere creatieve producten rond de digitale foto, zoals canvassen, fotoposters, fotokalenders en nog veel meer.
http://nl.pixum.be
  
TicTacPhoto
TicTacPhoto maakt van je digitale foto's de mooiste albums. Volledige personalisatie met gratis en intuÔtieve lay-outsoftware. Je bestelling wordt binnen de 5 werkdagen verzonden.
http://www.tictacphoto.com/nl/
  
Vergelijken
Digitale-Foto.be
Vergelijkend overzicht van fotoprintdiensten, met ervaringen van klanten. Daarnaast een opsomming van courante promoties, acties en kortingen.
http://www.digitale-foto.be
  
Vergelijkfotos.be
Vergelijk de prijzen van fotoprint-aanbieders door middel van handige rekenmodules. Er zijn calculators voor reguliere, losse foto's, voor fotoalbums en voor foto's op canvas.
http://www.vergelijkfotos.be
  
Foto's online delen [meer]
Flickr
De fotodienst van Yahoo!. Biedt standaard 1 terabyte (1000 GB) gratis opslagruimte, waardoor je foto's in volle resolutie kan uploaden. Er zijn apps beschikbaar voor iOS en Adroid zodat je je kiekjes overal en altijd met vrienden kan delen.
http://www.flickr.com
  
Imgur
Snel, eenvoudig en geen registratie benodigd. Maximaal 10 MB per file, al zal elk bestand boven de 1 MB automatisch gecomprimeerd worden tot 1 MB.
http://imgur.com
  Gerelateerd
fotobewerking foto's delen photoshop computerwinkel
  Top-5 fotodiensten in BelgiŽ
01. SmartPhoto.be
02. Kruidvat
03. Vistaprint
04. HEMA
05. Foto.com

Bron: Google Trends for Websites
  Randlinks
EXIF Data Viewer
Upload een foto (of verwijs ernaar via een URL) en ontdek alle gegevens van die prent - de zogenaamde exchangeable image file format.
http://exifdata.com

PicMonkey
Een van de meest geavanceerde gratis en webgebaseerde foto-editors. Met fonts, retoucheereffecten en het gebruik van lagen.
http://www.picmonkey.com

PortableApps.com
Overzicht van gratis programma's die je probleemloos op een USB-stick kan zetten. Computeren vanop je USB-stick!
http://portableapps.com
Copyright © Startpagina Surfplaza.be, 2001-2017 ∑ Privacy policy & contact