info[]surfplaza.be
Gay dating
Vind de beste match
Be2.be
Met z'n tweeŽn is het gewoon leuker. Vind de liefde van je leven met behulp van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Zodra je de test hebt afgerond, ontvang je de uitslag en de profielen van partners die bij je passen. meer info...
http://www.be2.be
   
Gay-Parship
Snel groeiende datingsite met een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Hťt antwoord op de 'vlugge' apps, oftewel een datingdienst voor wie op zoek is naar een serieuze relatie. Aanmelden is gratis, inclusief de test. meer info...
http://nl.be.gay-parship.com
  
Gayromeo
Zoek en vind de prins op het witte paard. Gayromeo is opgericht uit frustratie over het lage aantal berichten dat je bij de concurrent mag versturen. Bij GR kan dat gratis en onbeperkt, net zoals de meeste essentiŽle opties er gratis zijn, incl. een mobiele app.
http://www.gayromeo.com
  
Gaydar
Gaydar bestaat sinds 1999 en is wereldwijd een van grotere gay dating-sites. Als lid kan je gratis van vele der diensten op de site gebruikmaken. Voor onbeperkte toegang moet je echter betalend lid zijn.
http://www.gaydar.be
  
Manhunt
Maak een profiel aan, bekijk het profiel en de foto's van anderen, stuur en ontvang berichtjes en chat met webcam. Kortom, ga op manhunt!
http://www.manhunt.net
  
GayRoyal
GayRoyal is een datingsite die zich focust op het gebruik van video. Zo kan je eenvoudig een webcamfilmpje aan je profiel toevoegen. Veel mogelijkheden zijn gratis te gebruiken.
http://www.gayroyal.com
  
ExpresZo
ExpresZo is een tijdschrift voor holebi-jongeren in Vlaanderen en Nederland. Op hun site kan je gratis een contactadvertentie plaatsen (jongen zoekt jongen, meisje zoekt meisje, of... mens zoekt mens!).
http://www.expreszo.be/dating/
  
Lesbian
Be2.be
Met z'n tweeŽn is het gewoon leuker. Vind de liefde van je leven met behulp van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. meer info...
http://www.be2.be
   
Bilove
Voor als je niet zozeer op zoek bent naar een relatie met een andere vrouw, maar wel eens een date zou willen. Om je fantasie waar te maken, grenzen te verleggen of gewoon ervaringen uit te wisselen.
http://www.bilove.be
Contigo Contact
Contigo Contact is een contact- en activiteitenbemiddelingsbureau speciaal voor lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland en BelgiŽ. Op de site kan je een
contactadvertentie plaatsen. Dit kost 15 euro per maand.
http://www.contigocontact.nl
Divaplanet
Divaplanet is een gratis community annex ontmoetingssite voor lesbische en biseksuele vrouwen uit Nederland en Vlaanderen. Let wel, omdat het gratis is, is er ook minder controle op de kwaliteit en authenticiteit van de profielen.
http://www.divaplanet.nl
  
  CategorieŽn
  Datingsites vergelijken
  Surfplaza Magazine
  Wat kost premium?
site 1m 3m 6m jaar
be2     - 150 180 239
relatieplanet   28   43   63   86
parship     -  180 239 359
rendez-vous   16   30   45   36
twoo     -      -    60     -
meetic   35   60   90     -
Update: november 2014. Afgeronde bedragen in euro's. Enkel indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
  Randlinks
Grindr
Lokaliseer gays bij jou in de buurt via je smartphone. Populaire app voor iOS, Blackberry en Android.
http://grindr.com

Datingsites vergelijken
Informatie en reviews over de populairste datingwebsites in de Benelux.
http://www.dating-sites-vergelijken.nl

Mannenseks.be
De gaysite van Sensoa. Lees alles over liefde, relatie, seksualiteit, veilig vrijen en SOA.
http://www.mannenseks.be