info[]surfplaza.be
Hotels
zoek en boek
Vergelijkingssites
TripAdvisor
Zoek en vind het beste hotel hotel in de regio van jouw keuze. TripAdvisor heeft de meeste reviews en je kan eenvoudig in meerdere boekingssites tegelijk zoeken.
https://www.tripadvisor.be
   
Trivago
Wereldwijd opererende hotelzoekmachine. Vergelijkt de prijzen van grote hotelsites als Booking, Hotels.com, Expedia en Agoda. Dit alles in een overzichtelijke interface, waarin je alle relevante info in één oogopslag ziet.
http://www.trivago.be
  
Hotelscombined.be
Dankzij één van de grootste databases met hotelinformatie kan je op deze - ook Nederlandstalige - site eenvoudig een prijsvergelijking maken tussen hotels wereldwijd. Voor boekingen word je doorgeleid naar de desbetreffende aanbieders.
http://www.hotelscombined.be
  
Boekingssites
Booking.com
Booking.com is wereldwijd marktleider op het gebied van online hotelreservaties, met een databank van meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd.
http://www.booking.com
  
Hotels.com
Hotels.com biedt hotelovernachtingen tegen lage prijzen in meer dan 8000 exclusieve logementen in meer dan 350 bekende bestemmingen wereldwijd.
http://www.hotels.com
  
Expedia
Expedia is één van 's werelds grootste online aanbieders van hotelkamers, vliegtickets, autohuur en complete vakanties.
http://www.expedia.be
  
Agoda
Van oorsprong Aziatisch bedrijf, intussen wereldwijd actief, met een wereldwijd aanbod. Zusterbedrijf van Booking.com (beide dochter van Priceline.com).
http://www.agoda.be
  
Hotelspecials
Op HotelSpecials.be worden de beste weekendaanbiedingen van meer dan 2500 hotels met hoge kortingen aangeboden. Voor een heel speciaal weekendje weg in de Benelux, Duitsland of Frankrijk.
http://www.hotelspecials.be
  
Accorhotels
Accorhotels is een groep van bekende hotels, waaronder Sofitel, Novotel, Mercure en Ibis. Wereldwijd omvat ze meer dan 4000 hotels, waarvan het grootste deel in Europa.
http://www.accorhotels.com/nl/belgium/index.shtml
  
  Gerelateerd
  Top-5 boekingssites
01. Booking.com
02. Agoda
03. Expedia
04. Hotels.com
05. Hotelspecials
Bronnen: Alexa.com en CIM Metriweb
  Surfplaza Magazine [meer]
  Randlinks
Eerlijke hotelfoto's
Op vakantiesites plaatsen reisaanbieders natuurlijk enkel aanlokkelijke foto's. Maar hoe is de praktijk? Op Oyster.com vind je de 'eerlijke' foto's...
https://www.oyster.com/hotels/photo-fakeouts/

A Luxury Travel Blog
Reisblogs hebben vaak een hoog sandalen-en-rugzakgehalte. Niet dit travelblog, dat verhaalt over luxe hotels chique restaurants en exclusieve reizen.
http://www.aluxurytravelblog.com

Alles in één reiskoffer
Beperk je hoeveelheid reisbagage tot het noodzakelijke minimum. OneBag.com helpt je daarbij door te tonen hoe je je belangrijkste spullen in één enkele koffer krijgt.
http://www.onebag.com