logo info (at) surfplaza.be
Kanalen:  webgids · nieuws · magazine · gezond en fit · online games · shopping
Populair: 
online nieuws · liedjes downloaden · uitgaan · nieuwe muziek ontdekken · filmbesprekingen · beroemdheden
Muzieknieuws e-zines waar muziek in zit
 Je bevindt je hier: startpagina > webgids > muzieknieuws
De Morgen Muziek
Muzieknieuws, concertverslagen en recensies op de website van De Morgen.
http://www.demorgen.be/dm/nl/1007/Muziek/index.dhtml
Cutting Edge
Cultuur in al haar facetten, verpakt in een aantrekkelijk, professioneel online magazine: dat is Cutting Edge. De site bestaat intussen al vijf jaar en biedt gedegen filmreviews, evenwichtige theaterrecensies en alternatieve muziekbesprekingen.
http://www.cuttingedge.be/muziek
daMusic
daMusic is een Nederlandstalig online muziekmagazine, "voor en door jonge geesten, met een passie voor muziek, journalistiek en alles wat daarmee te maken heeft."
http://damusic.be
Showbizzsite.be
De Showbizzsite begon reeds in 1996 en is vandaag nog steeds één van de grootste sites op het gebied van Vlaams showbizznieuws. Geen gossip, maar wel alles over muziek, gelardeerd met fotospecials, bio's, releases en nog veel meer.
http://www.showbizzsite.be
Enola.be
Vlaams e-zine met recensies, interviews en artikels - naast popmuziek ook informatie over podiumkunsten, film, boeken en strips. Voorheen Goddeau.com.
http://www.enola.be
FrontView Magazine
Nieuws over muziek, musical en theater, radio en tv en film. Daarnaast vind je er veel foto's van concerten, festivals en optredens.
http://www.frontview-magazine.be
vi.be
vi.be is de Vlaamse muziekwereld online: een community van bands, dj's en fans. Ontdek nieuwe muziek, de juiste mensen en events.
http://www.vi.be
ZangTalent
Zangtalent.be is de digitale vinger aan de pols van zingend en muzikaal Vlaanderen. Je vindt er alles over bekende artiesten, maar zeker ook de aanstormende talenten.
http://www.zangtalent.be
  Gerelateerd
online nieuws muziek luisteren liedjesteksten muziekwinkels concerten nieuwe muziek ontdekken naslagwerken uitgaan zelf muziek maken
  Randlinks
UiT in Vlaanderen
De uitgebreide uitgaanssite van CultuurNet Vlaanderen en het UiTnetwerk, dé infobron voor je vrije tijd.
http://www.uitinvlaanderen.be

Muziekarchief.be
Een website over meer dan zestig jaar muziek in Vlaanderen met informatie over tienduizenden albums, singles, compilaties en rariteiten.
http://www.muziekarchief.be

The Originals
Arnold Rypens maakte het tot zijn levenswerk om de originele versies van muzieknummers te vinden. Website bij het gelijknamige boek.
http://www.originals.be
Copyright © Startpagina Surfplaza.be, 2001-2014 ·Privacy policy & contact