logo info (at) surfplaza.be
Kanalen:  webgids · nieuws · magazine · gezond en fit · online games · shopping
Populair: 
digitale camera · videomontage · foto bewerken · fotoservice · funny pictures · foto's delen · eigen website maken
Slideshow maken maak er een showtje van
 Je bevindt je hier: startpagina > webgids > slideshow maken
Animoto
Maak van je foto's visueel bijzondere video's met daarachter eigen gekozen muziek. Deze applicatie kiest daarbij zelf voor de visuele overgangen tussen de foto's en de snelheid van de video gebaseerd op een analyse van de foto's en muziek.
http://animoto.com
Magisto
Te lui of geen tijd om uitgebreid video's in elkaar te knutselen? Magisto neemt je veel werk uit handen. Upload je video- en fotomateriaal, kies een muziek- en videostijl en Magisto doet de rest! Het eindresultaat is niet zelden verrassend goed. meer info
http://www.magisto.com
Kizoa.com
Met Kizoa maak je snel en simpel een flitsende diashow inclusief tekst, muziek en speciale effecten. Gratis, geen download benodigd; wel even registreren.
http://www.kizoa.com
Slidely
Maak in een handomdraai diashows, fotogalerijen of muziekvideo's op basis van je favo (FB-)foto's en muziek. Ook kan je gave caps maken van je video's. Aanmelden via je Facebook-account.
http://slide.ly
Prezi.com
Innovatieve online tool om presentaties mee te maken. Prezi wordt steeds populairder op internet en wordt al de Powerpoint-killer genoemd! Het ziet er grafisch dan ook een pak flitsender uit.
http://prezi.com
PhotoSnack.com
Knappe online tool waarmee je in een handomdraai prachtige diavoorstellingen kan maken en delen. PhotoSnack doet al het werk, al kan je ook je eigen, meer geavanceerde, opties en voorkeuren invullen.
http://www.photosnack.com
Slideroll
Tover een reeks digitale foto's om tot een aantrekkelijke audiovisuele presentatie met elegante animaties en een lekker muziekje.
http://www.slideroll.com
Sliderocket
Powerpoint? Keynote? Niet nodig meer. SlideRock is een mooie tool waarmee je gratis en in je webbrowser (geen software downloaden dus) presentaties in mekaar kunt draaien. SlideRocket ziet er mooi uit en de applicatie werkt snel en intuïtief.
http://www.sliderocket.com
Stupeflix Studio
Webapplicatie waarmee je foto's, video's en muziek tot één fraai geheel kan 'mixen'. Het is gratis, maar voor opties als HQ, HD en ubranded (video's zonder Stupeflix-credit) moet je betalen. Je kan inloggen met je Facebook-account.
http://studio.stupeflix.com
Animatiefilms maken
Moovly
Gratis webapplicatie waarmee je zonder technische kennis fraaie animatiefilms kan maken, bijvoorbeeld om in een presentatie te verwerken. meer info
https://www.moovly.com
  Gerelateerd
photoshop foto bewerken video bewerken foto's delen zelf muziek maken video to gif
  Surfplaza Magazine
De 7 beste gratis video-editors

Animatiefilms maken met Moovly

Magisto: elke video perfect gemonteerd
  Randlinks
Photophunia
Een billboard met jouw beeltenis erop? Jouw gezicht op het shirt van Madonna? Jij op de cover van Vogue? Jij getatoeëerd op iemands buik? Het kan allemaal, met PhotoFunia.
http://nl.photofunia.com
Copyright © Startpagina Surfplaza.be, 2001-2017 · Privacy policy & contact