Magazine

Best of YouTube: bruiloftbloopers

Elke seconde wordt er maar liefst één uur aan video geüpload naar YouTube. Op Onehourpersecond.com krijg je een idee van wat dat betekent. Duizelingwekkend, niet? Via de nieuwe rubriek Best of YouTube helpen we je een handje om uit al die ontelbare uren het beste te halen. Op deze Valentijnsdag wagen we ons aan het thema bruiloften. Bruiloftsvideo's zijn in de regel doodsaai, maar leveren toch wel eens vermakelijke beelden op. Vooral als er iets goed mis gaat. Onze top-10 bruiloft-fails doorheen de jaren.

 

10. Slappe lach

 

Daar sta je dan. Op de mooiste dag van je leven, oog in oog met de liefde van je leven. Die plechtig de huwelijksgeloften tot je uitspreekt. De geloften, die jullie voor het leven zullen verbinden. En dan zegt je door zenuwen bevangen toekomstige echtgenoot 'wawfully' in plaats van 'lawfully'. Waardoor jij wordt bevangen door… de slappe lach van je leven.

 

 

9. Kunstgebit

 

Een kleine ramp voltrekt zich tijdens deze huwelijksceremonie. Gelukkig kan ze erom lachen. Al deed ze dat maar beter even niet.

 

 

8. Spanning

 

Op het moment suprême kan deze bruidegom de spanning niet meer aan. Wat zal ie blij zijn, als de mooiste dag eindelijk achter de rug is.

 

 

7. Saai

 

Nog een duikeling. Zij het niet door de spanning, maar door de saaiheid van de huwelijksvoltrekking. En niet de bruidegom, maar één van zijn jonge neefjes, die tijdens een preek in slaap… valt.

 

 

6. Paaldans

 

Sommige fails zijn te mooi om waar te zijn. Zoals deze, met een dronken del die door een al te uitbundige paaldans de hele bruiloft op zijn kop zet. Fake of niet, inmiddels een ware fail-klassieker.

 

 

5. Daar fikt de bruid

 

Wat mooi: vlammende drankjes! Symbool voor de eeuwig brandende liefde, en voor de bruid die in vuur en vlam staat.

 

 

4. Proost!

 

Gearmd een glaasje drinken mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de bruiloft. Dit koppel heeft er echter de grootste moeite mee. De gezichtsuitdrukkingen van bruid en bruidegom beloven voor dit huwelijk ook al weinig goeds…

 

 

3. Heilig water

 

Deze ijverige fotograaf loopt achterwaarts het heilige water in. Bruid en bruidegom komen pas in actie als ze zich realiseren dat ook de trouwfoto's in het water zijn gevallen.

 

 

2. Vijverwater

 

Nóg meer nattigheid, én het bewijs dat je behalve je levenspartner, ook je getuige met zorg moet uitkiezen. Zeker als je het jawoord nabij een feeërieke vijverpartij wilt geven…

 

 

1. Zotte DJ

 

Stardust Entertainment: voor al uw feesten, bruiloften en partijen. Entertaining is deze dj, die zich Fast Eddie noemt, zeker. Hij en zij lieftallige assistente (?) blijken zelfs goed voor meer dan 4 miljoen views op YouTube! Zij het op een heel andere manier dan je zou verwachten… Voor de goede orde: de muziek van Phil Collins is er door de maker van de video onder gemonteerd. Oorspronkelijk heeft het tafereel zich afgespeeld op de muziek van Gloria Estefans Conga. Wat ons betreft met stip binnen op 1!

 

 

Bonus: je huwelijk delen

 

In tijden van Facebook en Twitter wil je alles delen en het liefst à la minute. Zo dat bijzondere moment op het altaar. Kreeg vast heel veel vind ik leuks!

 Laatste reacties