logo info[]surfplaza.be
   startpagina   |   webgids   |   nieuws   |   magazine   |   net ontdekt  |   online games   |   shopping
Smartphoto waar breng je je fotorolletje naar toe?
 Je bevindt je hier: startpagina > webgids > fotoservice > detail
101 originele fotoproducten bij Smartphoto
Laatst gewijzigd op: woensdag 24 april 2013 om 15:13 uur

Alle mogelijkheden tot digitaal opslaan en delen ten spijt, je foto's komen pas ťcht tot hun recht op 'ouderwets' fotopapier. Net zoals vakantieherinneringen pas ťcht terug tot leven komen bladerend door een fysiek fotoalbum. Origineel cadeau gezocht? Dierbaren maak je gegarandeerd blij met een prachtkiek op een poster, canvas, mok, wenskaart of t-shirt. Voor al die 101 manieren waarop je digitale foto's kan laten afdrukken bestaan er intussen heel wat fotoservices. De bekendste en meest gebruikte in ons land is Smartphoto, voorheen opererend onder de naam ExtraFilm. Tijd voor een nadere kennismaking met deze webwinkel in 'slimme' fotografische verwennerij.

Van Extrafilm naar Smartphoto

Smartphoto is een dochtermaatschappij van de Spector Photo Group, Belgisch marktleider voor fotoafdrukken en intussen actief in veertien Europese landen. Spector voert drie merken: Smartphoto (gericht op consumenten), Smartphoto.biz (gericht op bedrijven) en SmartphotoXL, dat zich bezighoudt met visuele communicatie voor bedrijven, zoals presentatiesystemen en bedrukt textiel. Voor velen klinkt het aloude ExtraFilm nog steeds bekend in de oren. Dit was het hoofdmerk dat Spector voerde tot medio 2011. Omdat de naam ExtraFilm te veel deed denken aan het analoge fototijdperk werd gekozen voor een naamsverandering. Ook het merk Spector, dat naast ExtraFilm bestond, ging op in Smartphoto.

Producten

Digitale fotografie is intussen gemeengoed, maar dat betekent allerminst dat we foto's alleen nog vanop een computer- of telefoonscherm willen bekijken. Het afdrukken van digitale kiekjes is populairder dan ooit, mede doordat er steeds meer mogelijkheden zijn. Standaard fotoprints zijn slechts een fractie van wat je tegenwoordig allemaal met afbeeldingen kunt uithalen. Een greep uit de mogelijkheden van Smartphoto:

- posters (vanaf € 3.95);
- kalenders en agenda's (vanaf € 9);
- (wens)kaartjes (vanaf € 0.75);
- canvassen (vanaf € 15);
- geschenken, zoals kussens, iPhone-hoesjes, mokken, onderzetters en t-shirts;
- fotoboeken in allerlei soorten en maten (vanaf € 7.95, variŽrend tot € 74.95 voor luxe boekwerken met hoogglansafwerking).

Je kan er ook terecht voor exclusieve Studio 100-producten. Leuk om een foto van je koter in bijvoorbeeld een Bumba-design terug te zien.

Werkwijze

De Smartphoto-site is volledig geŽquipeerd om snel en eenvoudig je fotoproducten te creŽren in de webbrowser. Je kan je foto's zowel opladen vanaf je pc als vanuit Facebook, Flickr en Picasa. Let wel dat, om kwaliteitsredenen, enkel JPEG-foto's aanvaard worden en steeds in een minimale pixelgrootte, die afhankelijk is van het soort product. Als je meer dan 10 foto's wilt opladen, dien je de Image Uploader te gebruiken, een klein programma dat je moet installeren op je computer. Als je een fotoboek wilt maken, moet je toestaan dat het (veilige) Microsoft-programma Silverlight op je computer geÔnstalleerd wordt. Is je product klaar, dan kan je het direct bestellen. Betalen gaat via Maestro, Visa, MasterCard of PayPal. Voor bestellingen tot € 100 kan je ook met een overschrijving betalen. Leveren kan aan huis of op een Taxipost-afhaalpunt.

Veilig winkelen

Smartphoto draagt het BeCommerce-kwaliteitslabel, wat betekent dat je er op een veilige en betrouwbare manier je fotoproducten kan bestellen.
Factsheet
Maatschappelijke zetel

Extra Film Belgium NV (Spector Photo Group)
Kwatrechtsteenweg 160
9230 Wetteren
Belgium

Contact

Smartphoto.com
DA 852-809-8
Postbus 4
9230 Wetteren
Tel. 02 403 47 48 (elke werkdag van 9 tot 13 u.)
contact.nl@smartphoto.be

Internet

www.smartphoto.be
www.facebook.com/smartphoto.be
twitter.com/#!/smartphotoBE
plus.google.com/107170794066873284751


Aan de bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
  Gerelateerd
shopping fotobewerking foto's delen photoshop fotohosting computerwinkel digitale camera
  Surfplaza Magazine
Fotocollage maken: de vijf beste tools

Photoshop Touch: foto’s bewerken op je mobiele telefoon

500px, foto's delen voor profs
  Randlinks
Digitale-Foto.be
Vergelijkend overzicht van fotoprintdiensten, met ervaringen van klanten. Daarnaast een opsomming van promoties en kortingscodes.
http://www.digitale-foto.be

Fotor
Online foto-editor voor het snel en efficiŽnt nabewerken van je foto's. Tevens een handige tool voor het online creŽren van fotocollages.
http://www.fotor.com

Snapsort.com
Wil je een (DSLR-)camera kopen dan kan je op deze site vergelijkingen maken op basis van prijs, beeldkwaliteit, functies enzovoort.
http://snapsort.com
Copyright © Startpagina Surfplaza.be, 2001-2019 ∑ Privacy & contact