logo

Kanalen:  webgids · shopping · net ontdekt · nieuws · magazine · online games
Populair:  dating sites · horoscopen · reisverhalen · stedentrips · weblogs
Nieuwe sites webgids
Je bent hier: startpagina / webgids / nieuwe sites / archief 2001 - 2005
[../../includes/pages/nieuwe_sites.html]
5 mei 2001
Etraining.be - Voor de leergieringen onder ons is er nu een portaalsite over opleidingen in België, Etraining genaamd. Met enkele muisklikken beland je in de rijkelijk gevulde database met (bedrijfs)opleidingen in verschillende categorieën. Ook zijn er nuttige links, kan je je mening kwijt in het discussieforum en blijf je op de hoogte van ontwikkelingen na inschrijving op de elektronische nieuwsbrief. Het geheel is netjes vormgegeven.

Fuifbeest.com - Fuifkonten en feestbeesten wenden zich tot Fuifbeest.com. Wanneer en waar in Vlaanderen kan je weer eens alle remmen los gooien? Check de uitgebreide kalender. Organiseer je zelf een knalfuif? Dan vind je op deze site handige tips en adressen, en is de datum eenmaal geprikt dan kan je die uiteraard toevoegen aan de kalender. Ook is er een forum, een chatroom en een pagina met partylinks. In de sectie 'Wedstrijden' kan je bovendien tickets winnen voor de tofste fuiven. Wappende feestnummers kunnen de info per mobiele telefoon verkrijgen.

Buildingonline.be - "Bezint, voordat ge aan bouwen begint". Belgen met bouw- of verbouwplannen surfen dus eerst naar Buildingonline.be. Een tamelijk drukke website die je informeert over zaken als ruwbouw, dakwerken, schrijnwerk, nutsvoorzieningen, alarminstallaties, en zo verder. Voor wie op zoek is naar een goede offerte of gewoon meer informatie over een product of een dienst wilt bekomen, is er de dienst E-com. Deze stelt je in verbinding met de Belgische bouwbedrijven. Zij zenden je per e-mail hun offertes of prijzen door of zij bezorgen je een gratis informatiepakket met hun brochures.

Seminars2.com - Seminars2.com presenteert zich als dé portaalsite voor opleidingen en seminaries in België. Je kan er nu reeds meer dan 1350 opleidingen raadplegen van diverse opleidingsinstituten: POSA, LCS, EZOS, Systemat, Flexcom, enzovoort. In de lijst met zoekresultaten kan je van elke gevonden seminar de meest relevante informatie bekomen. Meer details zijn verkrijgbaar per e-mail.
  Wereldreiziger.be - Zin om de stoute schoenen aan te trekken: het schone Vlaamse land te laten voor wat het is en de wijde wereld in te gaan? Surf dan eerst richting Wereldreiziger.be, een nieuwe site die je in een goed ogende, flashy webomgeving vertelt wat er zoal moet gebeuren vooral je de rugzak om je schouders kunt binden. Auteur van de site is globetrotter Dries Beheydt, die menig uithoek van de wereld aandeed en dus geheel uit eigen ervaring kan spreken. Dat doet hij dan ook: alle landen die Beheydt reeds bezocht worden in tekst en beeld onder de loep genomen. "Geloof me vrij: er is onnoemelijk veel te beleven op onze planeet. Ga en neem het tot je (op een verantwoorde manier)!" aldus Beheydt. Een advies dat zelfs fervente thuisblijvers ter harte mogen nemen.

Letternet.be - Bijna iedereen schrijft wel eens een gedichtje (al is het alleen met Sinterklaas...). Vaak zitten daar hele knappe dingen tussen, die helaas nooit het daglicht zullen zien. Letternet.be hoopt daar verandering in te brengen, en de stap naar een uitgeverij te verkleinen. Mochten er aan jouw brein dus literaire vruchten ontspruiten, dan kan je ze hier publiceren. Doe je dat vóór 25 mei, dan maak je bovendien kans op een boeken- of CD-bon t.w.v. 3000 BEF. Je kan ook gewoon eens je blik werpen op het materiaal van anderen. Jammer genoeg wordt de site in een full screen geopend, maar door op het vierkantje rechtsboven te klikken, krijg je je taakbalk weer terug in beeld.

Aquanatal.be - 'Onderwaterbevallingen profileren zich als een veilige, natuurlijke manier van bevallen, in een aangename en ontspannen sfeer, waarbij aquatische prenatale voorbereiding de arbeid en de bevalling in warm water, het voor moeder én vader mogelijk maakt als één geheel het wondermooie moment van de geboorte van hun kind op een intense en positieve manier te ervaren.' Lees er alles over op deze site.
Privacy policy · Copyright © Surfplaza.be, 2001-2017