logo

Kanalen:  webgidsshoppingnet ontdektnieuwsmagazineonline games
Populair:  dating siteshoroscopenreisverhalenstedentripsweblogs
Nieuwe sites webgids
Je bent hier: startpagina / webgids / nieuwe sites / archief 2001 - 2005
[../../includes/pages/nieuwe_sites.html]
9 maart 2001
Lettershop.be - De URL van je personal homepage op een stuk textiel of een sticker? Het kan in de Lettershop, net zoals alle andere mogelijke vormen van persoonlijke belettering.

Partyjam - Ben jij een onvervalst feestbeest? Dan kom je zeker aan je trekken op de gloednieuwe webhalte Partyjam. Deze richt zich op uitgaande jongeren in BelgiŽ en Nederland. Je vindt er een uitgebreide partyagenda, een handig overzicht van clubs in BelgiŽ en Nederland, alsook informatie over artiesten en dj's. De makers van de degelijk vormgegeven pagina bieden tevens een tweewekelijks e-zine met de laatste nieuwtjes uit partyland.
  Tarieven.be - Wil je een domeinnaam aanvragen met de .be-extensie? Geen probleem, want het wemelt van de registratie-agenten. Wel een probleem is het dat je daarom moeilijk kan achterhalen waar je zo'n fraai Internetadres tegen de laagste prijs en de beste service kan bekomen. Gelukkig echter hebben de makers van Tarieven.be alle .be-agenten in een tabel gezet, inclusief bijbehorende tarieven. Dan zie je dat de prijzen best wel uiteenlopen!
Privacy policy ∑ Copyright © Surfplaza.be, 2001-2017