logo

Kanalen:  webgidsshoppingnet ontdektnieuwsmagazineonline games
Populair:  dating siteshoroscopenreisverhalenstedentripsweblogs
Nieuwe sites: webgids
Je bent hier: startpagina / webgids / nieuwe sites / archief 2001 - 2005
[../../includes/pages/nieuwe_sites.html]
19 juni 2001
Eventsearch.be - Het aantal Vlaamse webhaltes omtrent uitgaan, evenementen en festivals is reeds hoog, maar er kan nog meer bij. Dat laatste zullen althans de makers van Eventsearch gedacht hebben, een site die 15 juni onder de doopvont werd gehouden. Eenvoudig van opzet, gedegen van informatie: ook deze site vertelt je keurig, op beknopte wijze, wat er allemaal te beleven valt in het Vlaamse land. Je kan de events van vandaag bekijken, een event zoeken, toevoegen danwel wijzigen. Deze webstek is duidelijk nog een jongeling die moet groeien; de makers bewapenen zich dan ook met het principe: "Bouw uit en verover!"

Bioforum.be - Bioforum is een tweetalige site die in geuren en kleuren informeert over biologische voeding, tuinieren, milieu, landbouw en zo verder. Bioforum is de nationale koepelorganisatie van verenigingen die specifiek ter bevordering van de biologische sector werken, medemedegefinancierd door het Vlaams Ministerie van Leefmilieu en Landbouw. Met deze rustige, overzichtelijke webplek is ze in elk geval geslaagd in een degelijk elektronisch informatiekanaal.
  TVSite.be - Is er nog wat op TV vanavond? Die kardinale vraag moet in de zomer vaak met een angstvallig 'nee' beantwoord worden, tenzij je een herhalinkje meer of minder niet schuwt. Laten we echter optimistisch blijven en de programmaties der omroepbonzen nog eens goed onder de loep nemen. Dat kan in het televisieblad, maar ook op websites als Pacinfo, Euro TV en Aziza. Sinds kort bovendien op www.tvsite.be. Deze online programmagids voor TV en radio is een initiatief van Mediaxis, uitgever van onder anderen Humo en Flair. Groot voordeel van een online 'spoorboekje' noemt Mediamaxis het kunnen zoeken naar programma's over specifieke onderwerpen en het feit dat de programmagegevens te allen tijde geactualiseerd kunnen worden. De TV Site ziet er in elk geval gelikt uit, vriendelijk navigeerbaar bovendien. Wordt het toch nog een mooie TV-zomer...

Looknmeet.com - Negen maanden terug werd LookNmeet.com gelanceerd, een Belgische jongerensite waarop elke surfer een persoonlijke homepage creŽert aan de hand van een zelfgemaakt internetpaspoort of zogeheten asl (age, sex, location)-profiel. Liefst 44.000 geregistreerde gebruikers verder hebben ze de webhalte van een nieuwe look en meer content voorzien. De makers hopen aldoende dť uitgaanssite van BelgiŽ te worden. Ze zijn goed op weg, want dagelijks krijgen ze reeds zo'n 10.000 unieke bezoekers over de vloer.

Maninfo.be - Sinds 1990 brengt Management Information alle bedrijfsopleidingen en alle opleidingsinstituten in BelgiŽ in kaart in de databank Formbase. Op de webhalte van deze organisatie vind je uitgebreide info over hun activiteiten en kan je een gratis demo verkrijgen ter kennismaking met de ruime database.
Privacy policy ∑ Copyright © Surfplaza.be, 2001-2017