Magazine

Probeer nieuwe kapsels uit met deze apps

Ben je toe aan een nieuwe haartooi? Een ander kleurtje misschien? Of ben je als man benieuwd hoe je eruit zou zien met een weelderige baard of een strakke snor? Dan hebben we een aantal handige apps voor je. Met deze drie kapsel-apps kan je naar hartenlust nieuwe coupes en stijlen uitproberen zonder dat je daarvoor een afspraak bij de kapper hoeft te maken.Hairstyle Makeover

 

Hairstyle Makeover is de meest uitgebreide app om nieuwe kapsels virtueel uit te proberen. Of je nou voor lang haar of voor een pittig korte look gaat, deze app bevat tientallen kapsels die je op een foto van jezelf kan uitproberen. De mannen kunnen zich bovendien een baard of een snor aanmeten. Helaas moet je betalen om alle stijlen te kunnen proberen. Er zijn niettemin genoeg gratis stijlen beschikbaar om je eens lekker uit leven.

 

Hairstyle Makeover is beschikbaar voor iOS.

 

 

Magic Mirror

 

Met deze app kan je naar hartenlust experimenten met kapsels en kleuren. De app bevat vele kapsels voor vrouwen en mannen, een geavanceerd facial-detectiesysteem en je kan zelfs mèches laten zetten.

 

Magic Mirror is beschikbaar voor Android.

 

 

Hair and Beard Styles

 

Voor de heren is er deze app waarmee je kapsels, baarden en snorren op je hoofd kan plakken. Er zijn meer dan 200 haarstijlen beschikbaar. Nadeel: je moet voor de meeste betalen, het totale pakket kost je 3 euro. Er zijn echter achttien gratis stijlen beschikbaar waarmee het ook al leuk spelen is.

 

Hair and Bear Styles is beschikbaar voor iOS.

 

 

Hair Color Booth

 

Toe aan een nieuwe haarkleur? Maar vind je het te riskant om je haar zomaar te verven? Dan is er deze app, die je toestaat om digitaal nieuwe haarkleuren uit te proberen. Upload een foto van jezelf en de app transformeert je haar automatisch in de gewenste kleur: van platinablond tot pimpelpaars. Ook voor deze app geldt dat je moet betalen om alle stijlen te kunnen gebruiken, maar dat er een aantal gratis beschikbaar is.

 

Hair Color Booth is beschikbaar voor iOS.

 

 

Laatst bijgewerkt op 19 januari 2023.

Laatste reacties