Magazine

Webshop: Blisso, voor make-up en verzorging

Voor het kopen van make-up, kwasten, gezichts- en lichaamsverzorging, zonverzorging en accessoires hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Je vindt het allemaal op Blisso.be, sinds 2013 een online referentie voor make-up en toebehoren. Met een assortiment van meer dan 7000 artikelen en meer dan 45 merken kan je hier ongetwijfeld uit de voeten.

 

Geluk

 

Blisso werd opgericht in 2012 door moeder en zoon en onder de naam Makeupshoppen. Sinds februari 2020 heten ze Blisso, waarmee ze hun internationale ambities versterken en laten zien waar ze voor staan.

 

Blisso is afgeleid van het Engelse woord ‘bliss’, wat geluk betekent in het Nederlands. “Onze visie is dan ook dat iedereen blij en gelukkig moet zijn met zichzelf,” klinkt het.

 

Merken

 

Op Blisso.be vind je tientallen gerenommeerde merken, waaronder L’Oréal, Garnier, Essie, Bourjois, Elizabeth Arden en Max Factor. Heb je een favoriet, dan kan je dat merk selecteren en winkelen door alle aanwezige producten van dat merk.

 

 

Eerlijk

 

Blisso staat voor eerlijke en betrouwbare productinformatie. Alle teksten en foto’s die je op de website ziet, zijn daarom naar eigen zeggen door henzelf gemaakt.

 

Klanten waarderen Blisso met gemiddeld een 9,6 op de reviewsite van Kiyoh. Bovendien draagt de site het keurmerk van branchevereniging Becommerce.

 

Cadeautje

 

Bij Blisso betaal je geen verzendkosten vanaf € 40 (anders € 4,95). Bij besteding vanaf € 50 mag je een cadeautje uitkiezen ter waarde van € 9,95. Wanneer je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt zal je bestelling dezelfde dag nog worden verzonden.

 

Een cadeautje voor een ander uitkiezen? Dat kan ook: het assortiment bevat tientallen cadeausets van onder andere Elizabeth Arden, W7 en Maybelline.

 

blisso.be


De webshops in deze rubriek worden besproken onder onafhankelijke redactie. Surfplaza heeft geen commerciële banden met de betreffende winkels.

Laatste reacties