logo info (at) surfplaza.be
Kanalen:  webgids · nieuws · magazine · gezond en fit · online games · shopping
Populair: 
hotel boeken · het weer · uitgaan · reis apps · vakantiehuizen · vliegtickets · vakantie boeken
Turkije heeft het allemaal!
 Je bevindt je hier: startpagina > webgids > turkije all inclusive
Corendon
Lekker luie én voordelige vakantie in Turkije? Kijk dan op Corendon.be, een lage-kostmaatschappij die opereert vanuit Brussel naar Antalya. De tarieven variëren van 19 tot 250 euro voor een enkele vlucht (zonder taxen). meer info
http://www.corendon.be
Sunweb
In alle rust genieten van een all-inclusive vakantie aan de Turkse Rivièra? Sunweb wijst je de weg, met voordelige reizen naar Alanya, Antalya, Kemer en Side.
http://www.sunweb.be
Populaire bestemmingen - Rivièra
Alanya
Alanya is een van de bekendste en daarmee ook drukste badplaatsen. De stad heeft een prachtig zandstrand met diverse mogelijkheden voor watersporten, een enorm aanbod van hotels en appartementen, en een bruisend nachtleven.
http://www.corendon.be/vakanties/alanya/
Antalya
Antalaya heeft een prachtige rotskust en een druk uitgaanscentrum. Een strand is er echter niet direct bij de stad (wel een gezellig centrum!). Vele hotels liggen wel buiten het centrum, heel dikwijls in Lara waar een zandstrand is (5 km van het centrum).
http://www.corendon.be/vakanties/antalya/
Belek
Belek bezit vooral luxueuze (duurdere) hotels langs zijn enorme zandstrand en de golfliefhebber heeft hier een keuze uit vijf golfterreinen. Er zijn ook veel mogelijkheden voor watersporters. Veel groen en ruimte, minder gezelligheid.
http://www.corendon.be/vakanties/belek/
Kemer
In het oude vissersdorpje Kemer voel en proef je nog het echte Turkije. Er zijn niet alleen nog echte Turkse restaurants, maar ook nog echte Turken te vinden. De plaats is vooral populair bij Duitsers en Russen.
http://www.corendon.be/vakanties/kemer/
Kusadasi
Kusadasi heeft een jachthaven en is de aanlegplaats voor passagiersschepen. Het heeft een gezellig, druk centrum met een overdekte bazaar, restaurantjes en winkeltjes. In Kusadasi zelf zijn geen stranden, maar wel in de directe omgeving.
http://www.corendon.be/vakanties/kusadasi/
Side
Side, gelegen op een schiereiland, biedt niet alleen een uitgestrekt zandstrand, het is ook een waar 'openluchtmuseum': over de hele stad kan je restanten van eeuwenoude Romeinse bouwwerken zien. Zon, zee, strand én geschiedenis dus.
http://www.corendon.be/vakanties/side/
Populaire bestemmingen - Egeïsche Zee
Bodrum
Bodrum, gelegen aan de Golf van Gökova in het uiterste zuiden van de Egeïsche-Zeekust, een aantrekkelijke, grote badplaats, gelegen in een prachtige baai met een  drukke jachthaven.
https://www.surfplaza.be/reisgids/bodrum-turkije-hotels/
Marmaris
Marmaris is langs de Egeïsche kust de badplaats bij uitstek en dan ook een bijzonder populaire vakantiebestemming. Marmaris beschikt over een grote jachthaven, lange strandstroken en een oud centrum met een gezellige bazaar. Bovendien kan je van hieruit een uitstap maken naar Rhodos of Kaunos.
http://www.corendon.be/vakanties/marmaris/
   
Info over populaire bestemmingen - Overige
Istanbul
Niet (meer) de hoofdstad, wel de grootste. Istanbul kent een geschiedenis van meer dan 2500 jaar en leent zich daardoor uitstekend voor een citytrip of liever: ontdekkingsreis.
http://www.corendon.be/vakanties/istanbul/
  Gerelateerd
hotels vakantiehuizen reisapps vliegtickets reisblogs
  Randlinks
Alles in één reiskoffer
Beperk je hoeveelheid reisbagage tot een minimum. OneBag.com toont je hoe je je belangrijkste spullen in één enkele koffer krijgt.
https://www.onebag.com

Allinclusivevakantie.com
Vergelijk de all inclusive-vakanties van de erkende reisorganisaties (Corendon, Neckermann, Sunweb enzovoort).
http://www.allinclusivevakantie.com/turkije/
Copyright © Startpagina Surfplaza.be, 2001-2020 · Privacy & contact