info[]surfplaza.be
Vliegtickets
voordelig in de wolken
Compare & book
Cheaptickets.be
Vergelijk de beste tarieven van meerdere luchtvaartmaatschappijen. Meteen online boeken is uiteraard ook mogelijk. De tickets worden opgestuurd. Je kan ook een e-ticket afdrukken.
https://www.cheaptickets.be
   
Vliegtickets.be
Van oorpsrong Nederlandse aanbieder waar je tickets kan vergelijken en direct boeken. Hecht veel waarde aan service, zoals gratis annulatie tot 20.00 uur op de dag van boeken.
https://www.vliegtickets.be
   
BRUXX
Op Bruxx.be brengt Brussels Airport de aanbiedingen van 9 maatschappijen samen, waaronder prijsbrekers als vueling en easyJet maar ook traditionelere carriers als Aer Lingus en Brussels Airlines.
https://www.bruxx.be/nl/
  
Goedkopevliegtuigtickets.be
Voor het eenvoudig vergelijken, vinden n direct boeken van de goedkoopste vliegtuigtickets en vluchtpromoties van zowel lijndiensten als lowcost-maatschappijen. Vergelijk ook hotels en huurwagens.
https://www.goedkopevliegtuigtickets.be
  
Compare & link
Momondo.be
Vergelijkingswebsite voor lowcost-vluchten, welke opvalt door de fancy lay-out. Verkoopt zelf geen tickets, maar verwijst je door naar de websites van luchtvaartmaatschappijen en online ticketbureaus.
https://www.momondo.be
  
Kayak.com
En van 's werelds grootste ticketvergelijkers, met een database die honderden websites van aanbieders en vliegtuigmaatschappijen vergelijkt. Er wordt alleen vergeleken: voor het boeken word je doorgelinkt naar de aanbieder van je keuze.
https://www.kayak.com
  
Omio
Deze 2-in-1 routeplanner en reiszoekmachine vervangt diverse andere websites en maakt het plannen van je Europareis een stuk gemakkelijker. Doorzoekt in n keer trein-, bus- en vliegtuigtickets. Ook beschikbaar als mobiele app.
https://www.omio.nl
  
Vliegtuigmaatschappijen
Brussels Airlines
Ontstond eind 2006 door het samengaan van SN Brussels Airlines en Virgin Express, de eerste low cost-maatschappij in Europa. Groot aanbod van voordelige vluchten van en naar Brussel.
https://www.brusselsairlines.com/nl-be/
  
TUI Fly
TUI Fly is de tweede grootste luchtvaartmaatschappij in ons land. Ze stelt in de zomer 99 lijnen voor naar 71 bestemmingen, in de winter 40 lijnen naar 32 bestemmingen. Vluchten uit de luchthavens van Brussel, Oostende en Luik.
https://www.tuifly.be
  
Condor
Duitse luchtvaartmaatschappij die onderdeel is van de Thomas Cook Group. Misschien niet de goedkoopste, maar kwaliteit en accuratesse staan net wat hoger in het vaandel. Comfort en lekker eten verzekerd!
https://www.condor.com/nl/index.jsp
  
Vueling
Vueling is een Spaanse low cost-luchtvaartmaatschappij. Ze heeft haar basis in Spanje op de vliegvelden van Barcelona, Madrid en Sevilla. Boek goedkope hotels en vliegtickets vanaf Brussel of Amsterdam.
https://www.vueling.com/nl/
  
Tools
FlightsFrom.com
FlightsFrom.com herbergt de vluchtinformatie van alle vliegvelden ter wereld met lijnvluchten, en maakt die op een knappe manier inzichtelijk. Kies een luchthaven en je ziet meteen alle directe bestemmingen en vertrekken. meer info
https://www.flightsfrom.com
  
Flightconnections.com
Google Maps-applicatie, waarmee je razendsnel ontdekt welke bestemmingen je vanaf een specifieke luchthaven kan bereiken. meer info
https://www.flightconnections.com
  
Flightradar24.com
Er zijn meer zilveren vogels in de lucht dan je denkt. Wat er zich aan luchtverkeer momenteel boven ons voortbeweegt, kan je live volgen op Flightradar24.com. Zie ze vliegen op Google Maps en vind informatie over elke vlucht. Leuk tijdverdrijf!
https://www.flightradar24.com
  
Flightstats.com
Flightstats.com verschaft actuele informatie over alle belangrijke vliegvelden in de wereld: realtime vluchinformatie inclusief vertragingen, en het weer. Daarnaast vind je er adresgegevens, plattegronden en beoordelingen van reizigers.
https://www.flightstats.com
  
  Gerelateerd
  Surfplaza Magazine [meer]
  Randlinks
Actuele reisadviezen
Over veiligheidsrisico's en hoe het zit met de veiligheid en veiligheidsmaatregelen omtrent wegen, klimaat en gezondheid.
https://diplomatie.belgium.be

Wat eten we aan boord?
De grootste website over vliegtuigeten, Met foto's, reviews en beoordelingen van vliegtuigemenu's van alle gangbare vliegtuigmaatschappijen.
http://www.airlinemeals.net

Travel Blog Directory
Behoefte aan reisinspiratie? Deze pagina verzamelt 's werelds beste reisblogs, gerangschikt naar website-autoriteit.
https://everything-everywhere.com/travel-blog-directory/

Verwachting versus realiteit
En dan blijkt je vakantiebestemming en toch niet zo sprookjesachtig... BoredPanda verzamelde enkele tientallen, soms hilarische, voorbeelden.
https://www.boredpanda.com/travel-expectations-vs-reality/

Etiquette in het buitenland
Wat men onder goede manieren verstaat, verschilt van land tot land. Op deze site lees je hoe je je moet gedragen in het land van jouw bestemming.
http://www.cyborlink.com