Magazine

Waar vind je opgeslagen berichten op Facebook?

Het nieuwsoverzicht van Facebook biedt dagelijks een enorme stroom aan berichten van vrienden, groepen en pagina’s. Soms zitten daar berichten tussen die je later nog eens opnieuw wilt bekijken. Om te voorkomen dat zo’n bericht weer in het niets verdwijnt, kan je het opslaan. Maar waar kan je die opgeslagen berichten ook alweer terugvinden? In dit artikel helpen we je op weg.

  

Opgeslagen Facebook-berichten op computer

 

Maak je gebruik van de computerversie van Facebook, dan vind je de opgeslagen berichten als volgt terug.

 

Mogelijkheid 1:

 

Je kan rechtstreeks https://www.facebook.com/saved/ in de adresbalk typen om je opgeslagen berichten te bekijken. Gebruik het filter om de opgeslagen items op berichttype te sorteren.

 

Mogelijkheid 2:

  1. Open de startpagina;
  2. Druk in het menu links op Alles weergeven;
  3. Scroll naar beneden en selecteer onder Persoonlijk de link Opgeslagen om de pagina met al je opgeslagen items en eventuele collecties te openen.
  4. Gebruik het filter om de opgeslagen items op berichttype te sorteren.

 

Tip: selecteer het tandwielpictogram aan de linkerkant van de pagina Opgeslagen. De herinneringsinstellingen kunnen je helpen om op de hoogte te blijven van je opgeslagen items.

 

Opgeslagen Facebook-berichten op mobiel

 

Gebruik je de mobiele app van Facebook, dan vind je je opgeslagen berichten als volgt.

  1. Selecteer het menu (het hamburgerpictogram) aan de rechterkant van de werkbalk;
  2. Selecteer Opgeslagen om alle berichten, foto’s en video’s te openen waarvoor je een bladwijzer hebt gemaakt voor later;
  3. De opgeslagen berichten zijn chronologisch gerangschikt op de meest recente bovenaan. Selecteer Alles weergeven om alle opgeslagen berichten te bekijken of ga naar de collecties die je hebt samengesteld.

 

Tip: wil je een opgeslagen bericht delen, tik dan op de drie puntjes bij het bericht en vervolgens op Delen.
 

Laatste reacties