Magazine

Webshop: Little Luni, unieke baby- en kinderartikelen van over de hele wereld

Deze webhop is niet meer actief.

 

Handgemaakte babyspulletjes uit Spanje, Maleisië of Australië: dankzij de Belgische webwinkel Little Luni heb je die zó in huis. Melissa Verschelde uit Roeselare, zelf mama van twee kindjes, richtte de site vorig jaar zomer op en heeft er inmiddels een fulltime job aan. Dagelijks struint ze (social) media als Instagram af op zoek naar bijzondere kleren, cadeautjes en accessoires, uit alle hoeken van de wereld. Haar gezin fungeert als het ultieme testpanel voor de producten die ze opsnort.

 

De geboorte van Little Luni

 

“Toen ik mama werd vond ik het zelf jammer dat ik hier niet de artikelen vond waar ik naar op zoek was. Vaak zag ik overal dezelfde artikelen opduiken,” vertelt Verschelde over het ontstaan van haar idee, in Twinkle Magazine. Met hulp van haar man en broer richtte ze een webshop op om die zoektocht naar unieke voorwerpen voor anderen te vereenvoudigen. Little Luni was geboren.

 

Unieke spullen

 

Verschelde is voortdurend op zoek naar nieuwe, unieke, vaak handgemaakte spullen en er gaat soms veel tijd overheen om die in voorraad te krijgen. Als bezoeker van de site kan je de spullen echter met het grootste gemak bestellen. En doe je dat vóór 17 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Het aanbod omvat onder meer badtextiel, slaapkamerdecoratie, rugzakjes, houten speelgoed, eetgerij, kleding en feestartikelen. Verwacht geen enorme keuze: het is een klein, maar verfijnd, ambachtelijk samengesteld assortiment.

 

 

Little Luni verzendt gratis vanaf een bestelbedrag van 50 euro.

 

www.littlelunni.be

Laatste reacties