Magazine

Webshop: Speelgoeddroom.be

Jonas Van den Elzen uit Lebbeke werkte in het verleden als opvoeder, maar maakte een carrièreswitch naar spoedverpleegkunde. Sinds 2008 heeft hij een online en offline mediabedrijf, VMmedia, waarin hij ook eigen webprojecten startte. Een daarvan is Speelgoeddroom, een webwinkel waar je prachtig authentiek speelgoed vindt. Een bezoekje waard voor jong en oud.

 

Duurzaam speelgoed

 

Speelgoeddroom bestond al een tijdje toen Jonas deze webshop leerde kennen, op zoek naar kwalitatief en duurzaam speelgoed. Toen hij de kans kreeg de shop over te nemen, hoefde hij niet lang te twijfelen.

 

Assortiment

 

Speelgoeddroom biedt een ruim assortiment van houten speelgoed, buitenspeelgoed, creatief speelgoed en poppen voor kinderen van alle leeftijden. Je vindt er ook schoolspullen, kledij en gezelschapsspelen. Laat je leiden door de overzichtelijke webstek om dromen voor je kinderen uit te laten komen.

 

 

Veilig en vertrouwd winkelen

 

Speelgoeddroom is aangesloten bij Becom, de belangenorganisatie voor webshops in België. Ze biedt daardoor enkele zekerheden voor online shoppen en een reeks positieve rewiews op Trustprofile.


De webshops in deze rubriek worden besproken onder onafhankelijke redactie. Surfplaza heeft geen commerciële banden met de betreffende winkels.
 

Laatste reacties