Magazine

Webshop: Het Houten Huizeke, educatief speelgoed van natuurlijk hout

Aan de Langstraat in Westerlo ligt een kleine, gezellige speelgoedwinkel: Het Houten Huizeke. Zoals de naam doet vermoeden koestert uitbaatster Marleen een voorliefde voor warm en natuurlijk houten speelgoed. Ligt Westerlo niet naast de deur voor je, dan kan je ook online snuisteren door het assortiment van educatief speelgoed, originele geschenken en leuke hebbedingen: op www.hethoutenhuizeke.be, meer bepaald.

 

Living Puppets

 

Als je je kind wilt trakteren op mooi en verantwoord speelgoed, dan zit je bij Het Houten Huizeke zeker goed. Zo vind je er Living Puppets: lieve handpoppen, die professioneel maar ook particulier gebruikt worden bij het stimuleren van persoonlijke verzorging, taalontwikkeling, (samen)spel en (samen)werken bij kleine en grote kinderen. Het aanbod omvat onder meer menspoppen, marionetten, monsters en karakters uit de tv-reeks Sesamstraat.

 

Voor elk wat wils

 

Houdt je kind van knutselen? Dan heeft Het Houten Huizeke de materialen in huis waarmee het uit de voetjes kan: draad, kleurtekeningen, parels, Ministeck en stempeldozen bijvoorbeeld. Is het meer een puzzelaar, dan vind je er mooie legpuzzels, ook voor de allerkleinsten. En voor de bouwers in de dop zijn er onder meer Noppers, BRIO en knikkerbanen. Verder biedt Het Houten Huizeke gezelschapsspellen, verkleedartikelen, tweewielers en schooltassen. Kortom, voor elk wat wils, maar steevast geselecteerd op kwaliteit, veiligheid en speelwaarde. En veelal dus ambachtelijk vervaardigd uit warm en natuurlijk hout.

 

 

Service

 

De webstek van Het Houten Huizeke is niet heel fancy, maar wel doeltreffend. Wel missen we een ‘home’-knop. Je bestelling is zó geplaatst. Bestellingen in België worden standaard binnen twee werkdagen geleverd. In Nederland moet je rekenen op twee tot vijf werkdagen. Bij aankopen vanaf 75 euro is de levering gratis, anders betaal je 5 euro. Betalen gaat via Mollie of bankoverschrijving. Desgewenst kan je je aankoop gratis in leuke cadeauverpakking laten steken. Maar mocht je toch in de buurt zijn, wip dan gerust eens binnen in hun ‘huizeke’ te Westerlo. In december kan dat ook op zondag.

 

www.hethoutenhuizeke.be

Laatste reacties