Magazine

YouTube-video’s converteren naar MP3

Wat doe je als je onderweg naar muziek wilt luisteren maar geen toegang hebt tot wifi? Door je YouTube-video’s naar MP3’s te converteren, verschaf je je moeiteloos toegang tot je favoriete nummers, interviews en andere YouTube-video’s terwijl je offline bent. Hier zijn drie snelle technieken om je YouTube-favorieten naar MP3’s te converteren.

  

Savemp3.net

 

Savemp3.net is onze favoriete site om video naar MP3 te converteren. Het is namelijk een van de weinige downloadsites waarop geen advertenties worden getoond of geopend. Plak simpelweg de URL van je video en klik op download. Je kan de video desgewenst eerst bijknippen.

 

 

YtMp3

 

YTMp3 heeft een eenvoudige, duidelijke gebruikersinterface en is een van de gemakkelijkste online MP3-converters om te gebruiken. Op deze site kan je gratis video’s tot 90 minuten converteren. Vul de URL van de video in en klik op Convert. Ook converteren naar MP4 is hier mogelijk.

 

 

Yt5s.io

 

Ook op deze site kan je in een handomdraai YouTube-video’s naar MP3 converteren. Daarbij kan je kiezen uit verschillende bestandsformaten (64 kbps tot 320 kbps).

 


Laatste reacties