logo info (at) surfplaza.be
Kanalen:  webgids nieuws magazine gezond en fit online games shopping
Populair: 
muziek downloaden muziek luisteren muziekwinkels uitgaan dagtrips en uitstapjes vliegtickets
Concerten en tickets uit (je dak)
 Je bevindt je hier: startpagina > webgids > concerten en tickets
TeleTicketService
Ticketreserveringsbureau dat sinds enkele jaren ook online verkoopt. Na registratie kan je eenvoudig online kaartjes bestellen. Betalen via kredietkaart, acceptgiro of met een elektronische overschrijving.
https://www.teleticketservice.com
Ticketmaster
Online ticketing service, onderdeel van het wereldwijde Live Nation Entertainment. Bestel online toegangsbewijzen voor een concert, fuif, festival, theaterstuk en zo meer. Betaling met kredietkaart of via overschrijving. Voorheen ticketnet.be.
http://www.ticketmaster.be
Out.be
Out.be (voorheen NetEvents.be) is n van de grootste online evenementenkalenders in ons land. Fuiven, festivals en muziekuitvoeringen, maar ook tentoonstellingen en theatervoorstellingen: up-to-date en met verwijzing naar online ticketing.
https://www.out.be/nl/
Ancienne Belgique
De bekendste concertzaal van Brussel. De website is een zeer interactief geheel: als bezoeker kun je je eigen concertagenda samenstellen, reageren op concerten en kennismaken met gelijk gestemden.
https://www.abconcerts.be
LiveNation.be
En van de grootste Belgische organisatoren van concerten en popfestivals. Op hun webstek vind je een overzicht van al hun evenementen met steeds een directe link naar de site waar je tickets kan bestellen.
https://nl.livenation.be
TicketSwap
Tweedehands e-tickets kopen en verkopen. De van oorsprong Nederlandse site werkt met een methode waarbij verkopers zijn verzekerd van hun geld en kopers direct na betaling de e-tickets per mail ontvangen.
https://www.ticketswap.be
  Gerelateerd
uitgaan festival apps dagtrips hotels liedjesteksten muziek luisteren shopping muziekwinkels
  Randlinks
Enola.be
Vlaams e-zine met recensies, interviews en artikels - naast popmuziek ook informatie over podiumkunsten, film, boeken en strips.
http://www.enola.be
Copyright Startpagina Surfplaza.be, 2001-2023 Privacy & contact