logo info (at) surfplaza.be
Kanalen:  webgidsnieuwsmagazinegezond en fitonline gamesshopping
Populair: 
routeplanner reisblogs vakantie boeken foto's afdrukken uitgaan tickets hotel boeken
Dagtrips even onthaasten
 Je bevindt je hier: startpagina > webgids > dagtrips belgiŽ
Uit en toch dichtbij
Dagtickets.be
Op Dagtickets.be koop je eenvoudig, snel en veilig direct tickets voor meer dan 65 attractieparken, dierentuinen, musea en dagattracties in gans Europa.
https://www.dagtickets.be
365.be
365.be zet de toeristische troeven van BelgiŽ in de kijker. Ze stelt de voornaamste attracties van ons land voor, verdeeld in de categorieŽn natuur, cultuur en recreatie. Behalve deze site is er ook een gids gedrukt, die eveneens online beschikbaar is.
https://www.365.be
Euroreizen.be
Het virtuele vertrekpunt voor je al je dagtrips in BelgiŽ en even daarbuiten.
https://www.euroreizen.be/reisbestemmingen/
Waarnaartoe.nl
Ga je op uitstap naar Nederland, check dan deze website voor de beste en leukste recreatiemogelijkheden, evenementen en eventueel accommodaties voor als je er een overnachting aan vast wilt plakken.
https://www.waarnaartoe.nl
Evenementen [meer]
Wattedoen.be
Lekker op uitstap in het weekend of in de vakantie. Wattedoen.be vertelt je precies welke activiteiten en evenementen in Vlaanderen de moeite waard zijn.
https://www.wattedoen.be
UiT in Vlaanderen
De uitgebreide uitgaanssite van CultuurNet Vlaanderen en het UiTnetwerk, dť infobron voor je vrije tijd, bij jou om de hoek en in heel Vlaanderen.
https://www.uitinvlaanderen.be
Ticketmaster
Reserveer online je tickets voor concerten, theatervoorstellingen, tentoonstellingen, attractieparken enzovoort. Voorheen Sherpa.be.
https://www.ticketmaster.be
Agenda.be
Met agenda.brussels (voorheen agenda.be) plan je al je culturele activiteiten in en om Brussel: concerten, toneel, theater, musea, festivals enzovoort.
https://agenda.brussels/nl
Openbaar Kunstbezit
Uitgebreide museumgids en tentoonstellingsagenda van Vlaanderen en Brussel met volledig adressenbestand met openingsuren, toegangsprijzen, doelgroepen tot educatieve werking.
http://www.tento.be
Citytrips
CityPlug.be
CityPlug biedt stadsgidsen van 13 Belgische steden (vertrekpunt: Brussel). In elke gids aandacht voor restaurants, uitgaan en winkels. Bezoekers van de site, veelal vrouwen, kunnen meningen en ervaringen delen.
https://www.cityplug.be
Spotted by Locals
Wanneer je op citytrip gaat is het leuk om juist die plekken te bezoeken waar de locals heengaan! De niet geijkte, bijzondere plekken en bezienswaardigheden, zoals alleen de locals die weten te vinden.
https://www.spottedbylocals.com
Yelp.be
Grote internationale community waarin gebruikers tips, beoordelingen en aanbevelingen uitwisselen omtrent horeca en winkels. Sinds najaar 2011 ook actief in ons land, om te beginnen met de focus op Antwerpen en Brussel.
https://nl.yelp.be
Bezienswaardigen.be
Overzicht van populaire bezienswaardigheden in de wereld, vooral in BelgiŽ en de populaire Europse vakantielanden. Op echte citytripbestemmingen of als aanvulling op je rondreis.
https://www.bezienswaardigheden.be
Stadsrondleidingen in mp3
iAudioGuide biedt gratis mp3-rondleidingen voor vijf Europese steden. Ze kunnen op een iPod, mobiele telefoon of ander audioapparaat worden afgespeeld. De gidsen zijn beschikbaar voor Londen, Barcelona, Parijs, Wenen en Brussel.
http://www.iaudioguide.com
Met de kids
Uit met de kinderen
Vind geschikte uitstapjes met de kinderen. Het aanbod omvat honderden tips voor een uitstap in BelgiŽ of bij onze noorderburen. Je kan heel gericht zoeken op locatie, weergevoeligheid en toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers.
http://www.uitmetkinderen.be
Pretparken.be
ThemeParkVision mag zich de grootste en meest complete Belgische website over pretparken noemen. De site verzamelt al sinds 2001 alle nieuwtjes over pretparken en bevat een uitgebreide pretparkengids.
http://www.pretparken.be/NL/home.asp
  Gerelateerd
uitgaan hotel boeken vliegvakantie reisblogs vakantiehuizen tickets
  Surfplaza Magazine
Coronazomer aan zee: dit zijn de regels per kustgemeente

Showaround.com: vind een lokale gids voor je stedentrip

Belgische bezienswaardigheden op Google Street View

6 weersites die je nog niet kende

Geopunt.be: een wel hťťl gedetailleerde kaart van Vlaanderen

Google Photo Tours: bekijk bekende monumenten en toeristische attracties in 3D

10 wereldsteden in gigapixels
  Randlinks
Bed and Breakfast
Zoek en vind een B&B in de Benelux. Reserveer veilig en rechtstreeks bij de eigenaar. De gids bevat meer dan 1600 B&B's.
http://www.bedandbreakfast.be

Feestdagen & vakantieperiodes
Welke dag is geknipt voor een uitstap? Op deze site kun je voor elk gewenst jaartal de wettelijke feestdagen en vakantieperiodes achterhalen.
https://www.sbweb.be

Vlaamse zwemwaterkwaliteit
Lees waarom en hoe het zwem- en recreatiewater wordt gecontroleerd. Daarnaast vind je hier de meest actuele waterkwaliteit.
https://www.kwaliteitzwemwater.be

Dagje uit Gelderland
Overzicht van attracties en bezienswaardigheden in het Nederlandse Gelderland. Bungalowpark Hoenderloo geldt als prima uitvalsbasis.
http://www.bungalowpark-hoenderloo.nl/activiteiten
Copyright © Startpagina Surfplaza.be, 2001-2020 ∑ Privacy & contact