Magazine

Webshop: HelloKings brengt het goede leven naar je toe

Update: deze webshop is niet meer actief.

Geef jij het leven graag een extra, luxueuze dimensie? Zeg dan eens ‘hallo’ tegen HelloKings, naar eigen zeggen dé webshop voor wie houdt van kwaliteit. Vanuit thuisbasis Aalst biedt HelloKings producten en diensten aan die passen bij ‘het goede leven’: gouden en zilveren munten, exclusieve dranken, bijzondere reizen en verhuur van auto’s. Dit alles onder het motto ‘Passion for Quality’.

 

Goud en zilver

 

HellloKings biedt een grote collectie gouden en zilveren munten van over de hele wereld. Interessant als belegging of als je een verzamelaar bent. HelloKings biedt munten in verschillende gewichten en puurheden en uit verschillende jaren. En je kan ze in kleine of grote hoeveelheden aankopen.

 

Dranken

 

HelloKings is zeker niet de enige webshop waar je drank kan kopen, maar in samenwerking met Oostendse Wijnhandel bieden ze wel een vrij exclusief assortiment. En toch betaalbaar. Je kan er terecht voor wijnen, bubbels, congnac en gin. En, opvallend genoeg, ook voor een blikje een RedBbull.

 

Autoverhuur

 

Is de wagen van je dromen net iets te duur? Dan kan je hem bij HelloKings wellicht huren! Dat is mogelijk voor een periode van twee tot vijf jaar. Hun assortiment bestaat uit vele modellen Mini, BMW en Porsche. Als je in een model geïnteresseerd bent, kan je een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.

 

Vintage

 

HelloKings heeft naar eigen zeggen ook ‘art en vintage’ in huis, maar dat aanbod is momenteel nog beperkt tot een aantal stripboeken uit de oude doos.

 

 

HelloKings is BeCommerce- en SafeShops-gecertificeerd.