logo
Kanalen:  webgids nieuws magazine gezond en fit online games shopping
Populair: 
tv-gids belgi online televisie kijken liedjesteksten muziek beluisteren digitale televisie muziekwinkels
Online radio luisteren de digitale ether
 Je bevindt je hier: startpagina > webgids > radio luisteren
Belgische webradio
Belgie.FM
Een handig dashboard met alle belangrijke Belgische radiozenders bijeen. Beluister je favoriete station zonder naar een externe site te moeten gaan.
http://www.belgie.fm
Radio+ (VRT)
De nieuwe radiospeler van de VRT (bta), met een visueel ingestelde interface en allerlei extra's zoals playlists, live updates, herbeluistering en feedbackmogelijkheden.
http://www.radioplus.be
TuneIn
'Ouderwetse' radio luisteren via internet. TuneIn herbergt info en livestreams van bijna alle nationale zenders en ketenradio's, alsook een heel pak lokale zenders. meer info
http://tunein.com/radio/Belgium-r100304/
Gepersonaliseerde webradio [zie ook: muziek beluisteren]
Radio Search Engine
Doorzoek en beluister de muziek van tienduizenden radiostations wereldwijd in real time. De ideale manier om nieuwe radio's en nieuwe muziek te ontdekken. meer info
http://radiosearchengine.com
AccuRadio
Radio op maat! Eerst kies je een breed genre als pop, oldies of R&B. Vervolgens kan je een subgenre kiezen en daarin desgewenst ng eens een subgenre. Ongewenste artiesten kan je bannen. Weerklinkt er toch een stom liedje, dan skip je dat gewoon.
http://www.accuradio.com
Grooveshark
Deze gratis streamingmuziekdienst biedt radiostations in diverse genres, van klassiek tot rap, en van country tot trance. Echt personaliseren kan je de zenders niet, maar je kan Grooveshark ook als jukebox gebruiken. meer info
http://www.grooveshark.com
Jango
Biedt een gepersonaliseerde webradio op basis van de artiest die je ingeeft. Daarnaast vind je er songteksten en videoclips van die artiest en kan je je favoriete nummers delen met anderen.
http://www.jango.com
AUPEO!
Webradio naar jouw smaak en gemoedstoestand. Kies een genre en subgrenre en desgewenst een stemming (happy, calm, energetic etc.). Je kan een specifiek kanaal beluisteren, bijvoorbeeld dat van je favoriete artiest.
http://www.aupeo.com
Wereldwijde webradio
Radio Search Engine
Doorzoek en beluister de muziek van tienduizenden radiostations wereldwijd in real time. De ideale manier om nieuwe radio's en nieuwe muziek te ontdekken. meer info
http://radiosearchengine.com
TuneIn
'Ouderwetse' radio luisteren via internet. TuneIn herbergt info en livestreams van zowel nationale als lokale zenders uit alle landen van de wereld. meer info
http://tunein.com
RadioTuna
Zoek en vind een streaming webradio van jouw gading, door te selecteren op genre of artiest. RadioTuna bundelt de data van duizenden internetradio's uit de ganse wereld.
http://www.radiotuna.com
Live365
Duizenden web only-radiostations binnen handbereik. Zoek op genre, zodat je een radiozender vindt die precies jouw muzieksmaak vertegenwoordigt.
http://www.live365.com
Zelf webradio maken
Radionomy.com
Dankzij Radionomy kun je je eigen radio starten zonder je te moeten bekommeren over auteursrechten. Die worden namelijk door de website betaald! In ruil verschijnen er reclameboodschappen op de webpagina's.
http://www.radionomy.com/nl#!/nl/static/createradio
iRadeo
Gratis applicatie die automatisch MP3- en WAV-files streamt vanuit een bepaalde map op je computer. Muziek en podcasts streamen op je website was nog nooit zo eenvoudig!
http://www.iradeo.com
  Gerelateerd
nieuwe muziek ontdekken songteksten muziek beluisteren muziek downloaden liedjes herkennen radio apps
  Surfplaza Magazine
De 12 beste muziekapps van 2015

Radio Search Engine: een jukebox van wereldwijde live radio

Z vind je de beste playlists voor Spotify

TuneIn: 'ouderwetse' radio uit de hele wereld
  Randlinks
Archief Vlaamse Top 30
Tover stokoude exemplaren van de Vlaamse Top 30 (of: BRT Top 30) tevoorschijn binnen enkele muisklikken. Het archief gaat terug t/m 1970.
http://top30-2.radio2.be

REC Radiocentrum
Het REC is een broedplaats voor nieuw radiotalent en een ontmoetingsplaats voor de hele Vlaamse  radiosector.
http://www.radiocentrum.be
Copyright Startpagina Surfplaza.be, 2001-2014  Privacy policy & contact