info[]surfplaza.be
Gezond en fit
voor een betere lifestyle
Je bevindt je hier: startpagina > gezond en fit > wat is nou de ideale penis?
Wat is nou de ideale penis? Buzzfeed onderzoekt
12 oktober 2016, 12:45 uur
ideale-penis
Viral content-site Buzzfeed heeft weer eens leuke test bedacht, namelijk eentje die inzicht geeft in de voorkeuren voor 's mans lid. Niet alleen de lengte komt daarbij aan bod, maar ook andere aspecten van den tampeloeres, zoals de dikte, krom of recht, veel of weinig schaamhaar, en wat men het favoriete onderdeel van de penis vindt. Ook wordt gevraagd wat nou de ideale penislengte is en welke lengte men te groot acht.

Het leuke is dat je je antwoorden kunt vergelijken met die van honderdduizenden anderen die de vragenlijst invulden. Door de grote respons kan je dus best wel van een representatief onderzoek spreken, al zij opgemerkt dat naast vrouwen ook homomannen kunnen meedoen en die stellen weer net wat andere (lees: grotere) eisen aan de ideale penis. Dat vertekent het beeld waarschijnlijk lichtelijk.

Uiteindelijk is de test vooral interessant voor heteromannen, dunkt ons. Niet om zelf in te vullen, maar om te checken of hun penisprofiel een beetje overeenkomt met de algehele opinie.

De uitkomsten van het mini-onderzoek zijn overigens niet schokkend, maar wel verhelderend.

penisonderzoek

www.buzzfeed.com/benhenry/penis-opinions