info[]surfplaza.be
Gezond en fit
voor een betere lifestyle
Je bevindt je hier: startpagina > gezond en fit > zo zien mannen en vrouwen het perfecte lichaam
Zo zien mannen en vrouwen het perfecte lichaam
10 april 2015 om 17:58
perfect-body
Welk resultaat krijg je als je aan 500 mannen en 500 vrouwen vraagt om hun perfecte uiterlijk samen te stellen op basis van lichaamsdelen van beroemdheden? De Engelse lingerieketen BlueBella nam de proef op de som en compileerde op basis van de antwoorden het perfecte vrouwen- en mannenlijf. Met van elk twee versies, want mannen en vrouwen blijken heel verschillende opvattingen te hebben over het schoonheidsideaal…

Onderstaande afbeelding toont het ideale vrouwenlichaam volgens vrouwen (links) en mannen (rechts). Vrouwen kiezen onder meer voor het gezicht van model Cara Delvigne, de borsten van Jennifer Anniston en de heupen van Emma Watson. Andermaal wordt echter bevestigd dat mannen iets gevulder prefereren. Zij stopten onder meer de borsten van Kim Kardashian en het gezicht van Megan Fox in hun ideaalbeeld.

woman

Bij het ideale mannenlijf valt op dat beide geslachten Brad Pitt en David Beckham kiezen, zij het om andere redenen. Mannen dichten Beckham het perfecte mannengezicht toe, terwijl vrouwen liever in de ogen kijken van 50 Shades-acteur Jamie Dornan. Beckham heeft volgens de dames wl het ideale stel benen, Brad Pitt dan weer de beste biceps. Aan de mannenversie mag Pitt zijn haar afstaan en de Canadese acteur Ryan Gosling zijn indrukwekkende torso. Vrouwen prefereren alleszins een strak lijf, maar zijn kennelijk minder van de grote spierballen dan mannen.

man

Voor het ideale lijf hoef je zeker geen twintiger te zijn: de meest van de gekozen celebs zijn dertiger of veertiger. Brad Pitt is zelfs al 51, maar wellicht hebben de dames nog zijn biceps van vroeger tijden op het netvlies.

(Bron: Daily Mail)