info[]surfplaza.be
Dating Magazine
de lusten en lasten der liefde
Je bevindt je hier: startpagina > webgids > dating > magazine > datingsite voor klein geschapen mannen
Dinky One: datingsite voor klein geschapen mannen
30 maart 2020 15:12
dinky one
Er bestaan heel veel algemene datingwebsites. Maar ook minstens zoveel niche-datingsites: voor holebi's, alleenstaande mama's en papa's, hoger opgeleiden, senioren, boeren, zeelieden, (ex-)gevangenen, gehandicapten, vegetariërs, mooie mensen, lelijke mensen, dikke mensen, spirituele mensen, dierenliefhebbers, tattoo-liefhebbers, ... Enfin, zo kunnen we vast nog wel even doorgaan. Één datingthema ontbrak tot voor kort: de omvang van het mannelijk lid. Maar ook dáár is nu een datingsite aan gewijd, meer bepaald voor vrouwen die een kleine penis prefereren. En voor mannen die er zo eentje hebben. Dinky One heet de site, die vanuit Groot-Brittannië opereert.

Hoewel penisgrootte voor veel mannen een big issue is, zijn er ook genoeg vrouwen (en mannen) die juist een wat kleiner geschapen man willen. Omdat ze dat mooier vinden of omdat ze dat als prettiger ervaren tijdens de gemeenschap. Voor sommigen is dat zelfs een fetish; het helpt hen om tijdens het vrijen een dominante rol te vervullen. Voor klein geschapen mannen kan het dan weer moeilijk zijn om op gewone datingsites rond te wanen. Vaak voelen ze zich daar onzeker - bang dat ze niet aan bepaalde verwachtingen kunnen voldoen. Op Dinky One weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Dat neemt angst en barričres weg, denken de makers.

Maar wat is nou een klein pietje, in de ogen van die makers? Welnu, de gemiddelde lengte van de penis in erectie is wereldwijd 14 centimeter. Dus als die van jou kleiner is, mag je je aanmelden. En dan ben je zeker geen uitzondering, want 50 procent van de mannen zou onder die 14 centimeter zitten. Een klein percentage mannen zit onder de 9 centimeter. We spreken dan van een micropenis. Ook deze mannen zijn welkom bij Dinky One.

Aanmelden voor de site kan vanzelfsprekend anoniem. Ook kan je ervoor kiezen om alleen in privégesprekken foto's van jezelf te delen. Er zouden zich al 27.000 mannen en vrouwen bij Dinky One hebben aangemeld.

dinkyone.com