Magazine

De 6 beste apps voor bierliefhebbers

Ben je een echte bierliefhebber, die niet zomaar een pilsje drinkt, maar zich wil laven aan elegante blondines met bijzondere smaken, gebrouwen in niet zomaar de eerste en beste brouwerij? Dan zijn onderstaande apps echt iets voor jou. Je leert nieuwe bieren kennen en weet waar je die kan halen, waar ter wereld je je ook bevindt. Veel plezier en santé!

 

Tavour

 

Met een databank van meer dan 650 brouwerijen is Tavour een geweldige service om te experimenteren (lees: proeven) zonder de deur uit te hoeven. Het enige wat je hoeft te doen, is de app downloaden, de bieren te kiezen die je graag wilt proberen, en zij zorgen voor de rest.

 

Tavour ontvangt lovende recensies van fans van ambachtelijk bier, vooral vanwege de zeldzaamheid van hun selecties. En in plaats van je op één hoop te gooien met biersoorten waar je niet echt in geïnteresseerd bent, selecteert Tavour populaire nieuwe stijlen van de beste brouwerijen, letterlijk afgestemd op jouw verfijnde smaak.

 

Download: iOS en Android.

 

 

Untappd

 

Kan en wil je wél de deur uit, dan is Untappd de app die je helpt om de dichtstbijzijnde bierbrouwerij te vinden en aldaar je dorst te lessen. Laat je leiden door de vele informatie en klantenrecensies. Voor je het weet heb je een heerlijk biertje in je bezit.

 

Download: iOS en Android.

 

 

Oznr

 

Oznr, voorheen gekend als CraftCellr, is in feite een one-stop-shop voor de moderne ambachtelijke bierliefhebber.

 

Met de Oznr-app kunnen brouwerijen nieuwe aanbiedingen digitaal vrijgeven en bierliefhebbers alvast warm maken door middel van voorverkoop, wachtlijsten en loterijen.

 

Ook biedt Oznr mensen de kans om zich aan te melden voor brouwerijflesverenigingen en lidmaatschapsclubs. Tot slot kan je met in-app-waarschuwingen op de hoogte blijven van kortingen, aanbiedingen en nieuws van jouw favoriete brouwerij.

 

Download: iOS en Android.

 

 

Beermenus

 

Beermenus is vooral handig als je in een grote stad bent vol met cafés en bars; check de kaart en bepaal eenvoudig welke de beste taplijst heeft om jouw mateloze dorst te lessen.

 

Download: iOS en Android.

 

 

TapHunter

 

TapHunter is een gebruiksvriendelijke app die up-to-date lijsten geeft van waar je in de wereld een biertje kan (laten) tappen. Voeg eenvoudig brouwerijen, bars en brewpubs toe aan je TapHunter-feed en ontdek de overheerlijke plengoffers die momenteel beschikbaar zijn.

 

Download: iOS en Android.

 

 

Brew Town (game)

 

Brew Town is naar eigen zeggen de grootste Craft Beer Simulator ter wereld. Start je eigen ambachtelijke bierbrouwerij, breid je assortiment smakelijke bieren uit, ontwerp je eigen flessen en blikjes, upgrade je gebouwen en stel je klanten eindeloos tevreden. Maak de wereld kortom een beetje lekkerder!

Download: iOS en Android.

 

 

 

Laatste reacties