Magazine

De beste online autowinkels

In onze shoppingrubriek maken we je wegwijs in de wereld van het online winkelen. Er zijn immers vele winkels, maar welke zijn nou goed en betrouwbaar? Ook voor het kopen van auto-onderdelen, banden, accessoires en zelfs complete wagens hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Wij zetten de beste online autowinkels in België voor je op een rij.

  

Auto5

 

Auto5 heeft in ons 53 fysieke winkels met werkplaats, waar je terecht kan voor ‘one stop shopping’: je vindt er alles wat je nodig hebt als automobilist, van ruitenwisser tot spiegel en van remmen tot uitlaat. Winkel je liever vanuit huis? Geen probleem, want Auto5 biedt een overzichtelijke website waar je snel zult vinden wat je zoekt.

 

 

Cardoen

 

Bij Cardoen koop je je nieuwe auto gegarandeerd aan de laagste prijs. Heb je je auto ergens anders goedkoper gezien? Dan wordt de prijs aangepast en het verschil terugbetaald. Bij Cardoen kan je voor alles terecht, van A tot Z: een autoverzekering, autolening, leasing, onderhoud en herstellingen.

 

 

Bandenexpert

 

Bandenexpert is de webshop gespecialiseerd in goedkope autobanden van grote merken zoals Michelin en Bridgestone. Zie je jouw banden ergens anders goedkoper? Dan betaalt Bandenexpert je het verschil terug. Je kan de banden aan huis laten leveren en zelf monteren, of laten bezorgen bij een montagepartner bij jou in de buurt en aldaar laten monteren.

 

 

myCar.be

 

myCar.be is een netwerk van professionele autodealers gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en jonge auto’s aan voordelige prijzen. Heb je interesse in een wagen, dan kan je deze bekijken en testen bij een myCar.be-filiaal in jouw buurt. Daar kan je nadien ook terecht voor alle naverkoopdiensten, zoals onderhoud en herstellingen. Een service van A tot Z dus.

 

 

Mister Auto

 

Mister Auto is je online bestemming voor auto-onderdelen, banden, sneeuwkettingen, accu’s en motorolie. Je kan handig webwinkelen door jouw auto te selecteren, waarna je op een pagina terechtkomt met een catalogus van alle voor jou beschikbare onderdelen.

 

 

Autodoc.be

 

Autodoc is een van oorsprong Duitse webwinkel gespecialiseerd in onderdelen voor auto, vrachtwagen en motorfiets. Van remsystemen tot carrosserieonderdelen, schokbrekers en veren, uitlaatsystemen, airconditioning en verwarmingssystemen, reparatiekits en motorolie. De site is actief in 27 Europese landen en biedt een Belgische klantenservice.

 

 

Tirendo.be

 

Tirendo biedt een groot assortiment auto- en motorbanden, complete wielen en velgen, van gerenommeerde merken. Online bestellen en zo bij je thuis geleverd.

 


De webshops in deze rubriek worden besproken onder onafhankelijke redactie. Surfplaza heeft geen commerciële banden met de betreffende winkels.

Laatste reacties