Magazine

Kredietgids.be: online jouw kredietmogelijkheden berekenen

kredietgids-logoKrediet nodig voor een woning, auto, studie of misschien wel een trouwfeest? Op Kredietgids.be kan je, door middel van vernuftige simulatietools, nauwkeurig uitrekenen hoeveel geld je in jouw situatie kan lenen. Daarnaast brengt de site je in contact met voor jou relevante kredietverstrekkers. Kortom, een online vertrekpunt voor als je inzicht wilt krijgen in de financiële mogelijkheden en haalbaarheid van jouw plannen.

 

Kredietgids.be biedt simulatietools voor de meest uiteenlopende projecten, zowel voor persoonlijke leningen als hypothecaire kredieten. Zo zijn er tools voor vastgoed kopen, auto kopen, herfinancieren, voorschotkrediet, maar bijvoorbeeld ook voor tuinaanleg, huishoudtoestellen of vakantieplannen. Met elk van deze tools kan je razendsnel uitvinden welk bedrag je maandelijks moet aflossen en hoeveel je dan in totaal betaalt.

 

kredietgids

 

Wil je meteen tot actie overgaan? Dan kan je via Kredietgids.be gratis een zogeheten kredietdossier aanmaken en op basis daarvan een kredietvoorstel aanvragen. De site brengt je rechtstreeks in contact met een erkend kredietmakelaar die je kan adviseren en helpt bemiddelen bij tientallen krediet- en verzekeringsmaatschappijen. Momenteel werkt Kredietgids.be samen met hypotheek.winkel voor de hypothecaire leningen en lokale bemiddelaars voor consumentenkredieten, al dan niet aan huis.

 

De site biedt verder een aantal online rekenmodules, zoals een aflossingstabel en het netto inmomen dat je overhoudt na de kredietlasten.

 

Tot slot kan je via Kredietgids.be ook informatie en offertes aanvragen inzake verzekeringen (brandverzekering, autoverzekering, rechtbijstand enzovoort).

Laatste reacties