Magazine

Life on Twitter visualiseert je laatste 1000 tweets

Update: deze website is niet meer actief.

 

Ben je een fervent Twitteraar en ben je ook nog eens geïnteresseerd in statistieken? Dan is Life on Twitter een leuk hebbeding voor op je mobiele telefoon. Met deze nieuwe app heb je overal direct inzicht in de persoonlijke statistieken die worden bijgehouden op basis van de tweets die je publiceert. Life on Twitter laat onder andere zien met welke van je volgers je de meeste berichten via Twitter uitwisselt en welke emoticons je het vaakst bij je tweets plaatst. Verder toont hij de contacten die je het meest hebt vermeld, wat je populairste recente berichten zijn en hoeveel tweets je per dag verstuurt.

 

Gratis en altijd actueel

 

Life on Twitter creëert automatische overzichten van de laatste duizend tweets die je gepost hebt. Op die manier krijg je via de app steeds de actuele stand van zaken rond je Twitter-account. De statistieken worden getoond op een aparte pagina, die je weer kunt delen met je volgers. Nadat je je hebt aangemeld op de speciale website, heeft Life on Twitter maar een paar seconden om de gegevens van je Twitter-account te scannen. De app is trouwens helemaal gratis te gebruiken.

 

 

Straks meer dan 140 tekens?

 

Om de stagnatie in het aantal gebruikers te pareren, lijkt Twitter trouwens af te stevenen op een revolutie: het principe van de 140 tekens loslaten. Dat meldde althans technologiesite Recode gisteren. Of het écht zover komt, is afwachten.

 

lifeontwitter.com

Laatste reacties