Magazine

Tip: je Snapchat-gebruikersnaam wijzigen

Snapchat staat gebruikers niet toe hun gebruikersnamen te wijzigen of accountgegevens tussen gebruikersnamen over te dragen. Dit artikel leert je hoe je die obstakels kan omzeilen door je Snapchat-weergavenaam te wijzigen of een nieuw account aan te maken en de gebruikersnamen van je vrienden op te slaan om ze aan je nieuwe account toe te voegen.Je Snapchat-weergavenaam veranderen

 

Ten eerste kan je je gebruikersnaam vervangen door een aangepaste weergavenaam. Je gebruikersnaam blijft hetzelfde, maar is nauwelijks zichtbaar voor je vrienden. Je doet dit als volgt.

 1. Open Snapchat en selecteer je profiel/Bitmoji-pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.
 2. Selecteer het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek om naar je Instellingen te gaan.
 3. Selecteer Naam.
 4. Voer een nieuwe weergavenaam in het vak Naam in.
 5. Tik op Opslaan.

 

De naam die je opslaat in het veld Naam verschijnt in de chats en verhalen van je vrienden in plaats van je gebruikersnaam.

 

Een nieuw Snapchat-account aanmaken

 

Een andere manier om je Snapchat-gebruikersnaam te wijzigen, is door een geheel nieuw account aan te maken. Als je voor deze optie kiest, voegt je je vrienden handmatig toe aan je nieuwe account. Dat doe je als volgt.

 1. Selecteer Chat en kies het pictogram Nieuwe chat in de rechterbovenhoek.
 2. Scroll naar Alles om je vrienden in alfabetische volgorde te bekijken. Schrijf elke naam op of maak een screenshot van de lijst. Selecteer de X in de rechterbovenhoek om de nieuwe chat te annuleren.
 3. Zoek naar de eerste vriend in je lijst door zijn of haar naam in het zoekveld boven aan het scherm te typen.
 4. Noteer de gebruikersnaam die onder de weergavenaam verschijnt. Herhaal punt 4 om alle gebruikersnamen van je vrienden te vinden.
 5. Selecteer de X in de zoekbalk om het zoeken af ​​te sluiten. Selecteer je profiel/Bitmoji-pictogram en kies vervolgens het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek om naar Instellingen te gaan.
 6. Selecteer Afmelden onderaan de lijst Instellingen en bevestig dat je je wilt afmelden bij je account.
 7. Selecteer Aanmelden om een ​​nieuw account aan te maken met je nieuwe gebruikersnaam.
 8. Nadat je het configuratieproces voor je nieuwe account hebt voltooid, selecteer je het vergrootglaspictogram om de gebruikersnamen van je vrienden te zoeken. Selecteer Toevoegen om ze toe te voegen.

Laatste reacties