Magazine

De 50 mooiste vrouwen op Twitter

Behalve een digitale uitlaatklep, is Twitter ook het ideale middel om het wel en wee van beroemdheden te volgen. Steeds meer celebs slaan aan het twitteren en wát ze twitteren wordt steeds intiemer. Zonder schroom worden zielenroerselen, maar ook privéfoto's de wereld in gestuurd. Vooral voor liefhebbers van vrouwelijk schoon een dankbare ontwikkeling. Dankzij Twitter kan je de babes van deze wereld immers op de voet volgen en de communicatielijnen met hen kort houden. Er is zat aanbod om je Twitter-lijst wat spannender te maken, zo blijkt uit de lijst die de collega's van Complex.com samenstelden: die van de 50 mooiste Twitter-vrouwen.

 

Natuurlijk is het een kwestie van smaak, maar zo te zien heeft de Complex-redactie zich aardig ingeleefd in wat de gemiddelde man behaagt. De top-10 klinkt als volgt:

 

10. Beyonce

 

Behoeft weinig toelichting. Wel meldenswaardig is dat de zangeres al sinds april 2009 op Twitter zit en zich intussen door bijna 3 miljoen fans en aanbidders virtueel laat volgen.

 

9. Emmanuelle Chriqui

 

Canadese actrice. Zit qua leeftijd al dik in de dertig, maar laat dankzij haar mystieke, Joods-Marokkaanse looks heel wat mannenharten sneller kloppen.

 

 

8. Cassie

 

Cassandra 'Cassie' Ventura is een Amerikaanse R&B-zangeres. Had een Ultratop-hitje met "Me & U". Deinst er niet voor terug om de twitteren dat ze héél erg moet plassen.

 

7. Shakira

 

Dezer dagen in het nieuws door een vermeende sekstape. Is het echter niet zo heel scheutig met privé-tweets en meldt zich veelal in het Spaans.

 

6. Candice Swanepoel

 

Victoria's Secret-engeltje. Schroomt niet om haar meer dan 100.000 volgers op bikini- en slaapkamerplaatjes te trakteren.

 

 

5. Nicole Scherzinger

 

Manusje-van-alles, dat deel uitmaakte van de Pussycat Dolls. Twitterde onder meer vakantiekiekjes én een onthullende foto van net onder de douche. Mét handdoek, zonder make-up. Daarom onthullend.

 

4. Zoë Saldana

 

Geen triviale kul op de Twitter van deze Amerikaanse actrice. Ze bedient zich vooral van (geleende) levenswijsheden en -spreuken. Zoals: "Love is the only force capable of transforming an enemy into a friend" en "First keep peace with yourself, then you can also bring peace to others".

 

3. Adriana Lima

 

Victoria's Secret-vlaggenschip, met niet de spannendste Twitter-teksten ("Morning!", "Morning tweeterland!!!", "Crazy migraine!!!! Ahhhh….", "Good night. Boa noite"), maar wel nu en dan een fotografisch kijkje achter de glamoureuze schermen.

 

2. Kate Upton

 

Amerikaans model, dat een onuitwisbare indruk achterliet in de Sports Illustrated Swimsuit Issue van 2011. Maakt nóg meer indruk met haar Twitpics. Ging viraal op YouTube met een lesje Dougie. Bedient op Twitter meer dan 160.000 leergierigen.

 

 

1. Rihanna

 

Bazin boven bazin. Rihanna is wat Complex.com onbetwistbaar de heetste Twitteraar. De zangeres kent geen taboes ("Don't hol' back…u know I liiike it rough!!!!") en zegt wat meer dan 12 miljoen volgers hopen dat ze zal zeggen. Jammer genoeg tegen alle 12 miljoen tegelijk.

 

De complete lijst van 50 vind je hier.

 

En ook nog…

 

We hebben nog meer Twitter-oestrogeen voor je. De top-5 van populairste vrouwelijke Twitteraars, op basis van het aantal followers, ziet er als volgt uit:

 

1. Lady Gaga (18.642.683)

2. Katy Perry (14.418.697) 

3. Shakira (13.283.780) 

4. Kim Kardashian (12.864.536) 

5. Britney Spears (12.731.261)

 

Bron: Twitaholic.

 

En onze eigenste Vlaamse babes? Hmmm. Van de tien aantrekkelijkse Vlaamse vrouwen die Clint.be-lezers onlangs uitverkozen, blijken er maar weinig Twitter-actief. Enkel An Lemmens en Gaëlle Garcia Diaz (dankzij haar Playboy-shoot de lekkerste van 2011) doen regelmatig via het blauwe vogeltje van zich spreken.

 

Tot slot waar u eigenlijk voor kwam: The 50 Hottest Celebrity Twitpics.

 


Laatste reacties