Magazine

Céline Schraepen: Belgische beroemdheid op Instagram

Het wordt alsmaar drukker op Instagram en vooral jongeren lijken het medium zelfs steeds vaker te verkiezen boven Facebook. Ook celebs manifesteren zich veelvuldig op Instagram, daar waar ze dat voorheen hoofdzakelijk op Twitter deden. Zo hebben ook onze 'eigen' wereldsterren als Stromae, Lukaku en Kompany veel volgelingen op de foto-app. Ze staan echter in de schaduw van Céline Schraepen. Wie, zegt u? Céline Schraepen, je weet wel, die 23-jarige schooljuf uit Limburg! Bijna 600.000 Instagram-fans heeft deze bevallige dame inmiddels en daarmee weet ze zelfs Manchester City-vedette Vincent Kompany de loef af te steken. Het Laatste Nieuws wijdt vandaag een artikeltje aan de Instagram-ster, waardoor ze ongetwijfeld nog meer bewonderaars krijgt.

 

In het artikel vertelt Schraepen dat ze al vier jaar geleden een Instagram-account aanmaakte. Als early adopter heeft ze dus alle tijd gehad om een grote fanbase op te bouwen. Maar haar populariteit lijkt ze toch vooral te danken aan het feit dat ze zich twee jaar geleden ging toeleggen op modefoto's. Sindsdien kunnen we de knappe brunette regelmatig bewonderen in bikini en sexy lingerie. Ook haar workout-video's, waarin ze ons toont hoe ze haar strakke lijf behoudt, vinden gretig aftrek.

 

De sneeuwbal kwam pas echt aan het rollen toen Schraepen werd vermeld op de 'Popular'-pagina (inmiddels 'Explore' geheten), waar Instagram interessante profielen voorstelt aan de gebruikers. Plots stond de 23-jarige juf tussen de Beyoncés en Lady Gaga's van deze wereld, en kreeg ze er ineens duizenden volgers per dag bij. De teller tikt stilaan richting de 600.000 volgers, naar eigen zeggen vooral Amerikanen, waarmee Schraepen beroemde landgenoten als Stromae (ca. 64.000 followers), Astrid Bryan (77.000 followers) en Vincent Kompany (526.000 followers) moeiteloos voorbij steekt. In het dagelijks leven is Schraepen 'gewoon' juffrouw op een lagere school.

 

Ongetwijfeld zal de kaap van 600.000 volgers snel bereikt worden, want dankzij HLN is er vandaag de nodige Belgische media-aandacht voor de Instagram-ster. Op het meest recente kiekje zien we 'juffrouw Céline' in gesprek met VTM.

 

http://instagram.com/celineschh/

 

 

 

 

Laatste reacties