Magazine

Visme: gratis online presentaties en infographics maken

Ben je op zoek naar een gratis tool waarmee je professioneel ogende presentaties en infographics kan maken? Dan is Visme wellicht iets voor jou. Het is een webgebaseerde tool, wat wil zeggen dat je geen app hoeft te downloaden en dus geheel in je webbrowser kan werken. Visme biedt niet alleen vernuftige editors, maar ook meer dan 700 fraaie sjablonen die je naar believen kan aanpassen. Geen wonder dat veel professionals, onder wie marketeers en docenten, van deze tool gebruikmaken. Maar ook als bijvoorbeeld student kan je met Visme uit de voeten, zelfs als je weinig ervaring hebt met ontwerpen.

  

Meteen aan de slag

 

Nadat je een account hebt aangemaakt of bent ingelogd via Facebook of Google, kan je met Visme meteen aan de slag. De site biedt webeditors voor het maken van onder meer presentaties, infographics, social media graphics (bijvoorbeeld voor Instagram Stories en LinkedIn posts), charts en documenten.

 

 

Sjablonen en meer

 

Als je een contenttype hebt geselecteerd, beland je steevast op een pagina met sjablonen, ingedeeld naar categorie. Die bieden je fraaie, kant-en-klare graphics voor een professionele look.

 

 

Eenmaal in de editor zijn de sjablonen makkelijk aan te passen. Maar je kan natuurlijk ook met een lege pagina beginnen en zo al je eigen creativiteit en design skills aanspreken. Leef je uit met kleuren, achtergronden, afbeeldingen, pictogrammen en lettertypen.

 

 

Wil je aan meerdere documenten tegelijk werken? Geen probleem, al je projecten worden verzameld op dashboard.visme.co en van daaruit kan je makkelijk switchen van project.

 

 

Gratis versie

 

De gratis versie van Visme biedt 100 MB opslag en een beperkte maar toch nog steeds grote hoeveelheid sjablonen, pictogrammen, afbeeldingen en lettertypen. Voor 12 dollar per maand krijg je 250 MB opslag.

 

www.visme.co
 

Laatste reacties