logo info (at) surfplaza.be
Kanalen:  webgids · nieuws · magazine · gezond en fit · online games · shopping
Populair: 
dating sites · gratis videochat · weblogs · websites · gratis e-mail · website bouwen · reisverhalen
Weblog maken publiceer jezelf
 Je bevindt je hier: startpagina > webgids > weblogs maken
Blogger
De gratis weblogdienst die sinds enkele jaren eigendom is van Google. Als je snel een weblog wilt maken zonder dat je een eigen website hebt dan is dit dé dienst. Blogger is voorzien van alle snufjes die je je kan wensen.
http://www.blogger.com
Tumblr
Microblogsysteem dat een soort kruising tussen Twitter en Facebook is. Je kan er booschappen, links, foto's en video's op kwijt, maar je hebt meer controle over de lay-out (persoonlijke touch) en je kan, net als bij Twitter, andere blogs volgen.
http://www.tumblr.com
Bloggen.be
Maak in een handomdraai je eigen blog (www.bloggen.be/jouwblog). Inschrijven en beheren gaat snel en eenvoudig, maar de mogelijkheden (zoals op het gebied van lay-out) zijn vrij beperkt.
http://www.bloggen.be
Blogsoftware (om gratis te downloaden)
WordPress
Heb je een eigen website en wil je daar een weblog op plaatsen? Download WordPress, het meest geavanceerde softwarepakket dat gratis te krijgen is. Het bevat alle snufjes voor professionele publishing volgens de laatste webstandaarden.
https://wordpress.org
MovableType
MovableType is een open source CMS - gratis dus - dat je kan downloaden en installeren op je eigen webserver. Met MovableType heb je een van de meest uitgebreide en solide weblogapplicaties aan boord.
https://www.movabletype.org
Textpattern
Textpattern is een krachtig open source CMS waarmee je een blog kan integreren in de lay-out van je website. Textpattern is gratis, goed en solide, maar vergt net wat meer technische kennis dan bij bijvoorbeeld Wordpress.
https://textpattern.com
  Gerelateerd
website bouwen nieuws weblogs
  Surfplaza Magazine
Je eigen website maken in enkele minuten: 7 mogelijkheden

Type Nugget: CSS-stylesheets maken met live preview

Van de makers van Twitter: blogplatform Medium

De 5 beste aanbieders van webfonts
  Randlinks
About.me
Maak op eenvoudige wijze je eigen webpagina aan die je al even eenvoudig in een fraaie lay-out kan gieten. Jouw visitekaartje op het web.
http://www.about.me

Wordpress Themes
Als je blog op Wordpress draait, kijk dan eens op deze site voor een deftige layout. Je kan die namelijk gratis downloaden.
http://themeforest.net
Copyright © Startpagina Surfplaza.be, 2001-2020 · Privacy & contact