logo
Kanalen:  webgids · nieuws · magazine · gezond en fit · online games · shopping
Populair: 
dating sites · gratis videochat · e-cards · weblogs · gratis software · veilig surfen · online bestanden delen · telefoongids
Gratis e-mail geen postzegel nodig
 Je bevindt je hier: startpagina > webgids > gratis e-mail providers
Gmail
Google's Gmail behoeft inmiddels weinig toelichting. Het is een gebruiksvriendelijk pakket met een effectief spamfilter, handige archieffunctie, verzending ongedaan maken en talloze andere mogelijkheden.
https://gmail.google.com
Outlook
De opvolger van Hotmail en Windows Live, al blijven de Hotmail- en Live-adressen gewoon bestaan. Een strakke, rustige interface en de integratie van sociale media als Facebook zijn de sterkste troeven.
https://www.outlook.com
Yandex.Mail
Yandex is een zoekportaal van Russisch-Nederlandse makelij, dat van oudsher ook een betrouwbare gratis e-maildienst aanbiedt. Met goeie anti-spam en -virus, en maar liefst 10 GB cloud storage.
https://mail.yandex.com
Mail.be
Een e-mailadres met een mooie domeinnaam en .be-extensie. De opslagcapacitieit van de gratis versie is beperkt tot 100 MB. De mogelijkheden zijn tamelijk basic.
https://www.mail.be
Proton
Protonl zet hoog in op versleutelde verzending. Als je een bericht versleutelt, kan je ook een vervaltijd instellen zodat het wordt vernietigd en onleesbaar na de opgegeven duur.
https://proton.me
Yahoo! Mail
De gratis webmail van deze (voormalige) internetreus mag er (nog steeds) wezen. Je krijgt ongelimiteerde opslagcapaciteit, een prettige, desktop-achtige interface en heel veel handige tools.
https://mail.yahoo.com
Mail.com
Verschaf jezelf een mooi mailadres met een keuze uit meer dan 200 domeinnamen. Ongelimiteerde opslag, attachments tot 50 MB, drag & drop-interface.
http://www.mail.com
GMX Mail
Prima gratis webmail, met onbeperkte opslagruimte en een effectief spamfilter. Je kan de mails ook op je reguliere desktop-mailbox laten binnenkomen. Prettige interface met drag & drop.
https://www.gmx.com
Zoho Mail
Webmaildienst van Zoho Corporation, bedoeld voor zakelijk gebruik. Er is een gratis versie voor consumenten beschikbaar. Standaard eindigen Zoho Mail-adressen op @zoho.com. Met de betaalde versie van Zoho Mail is het mogelijk het e-mailadres te laten eindigen op een eigen gespecifieerd domein.
https://www.gmx.com
Inbox.com
De webmail van Inbox.com is onderdeel van een geïntegreerd pakket met nuttige voorzieningen als een uitgebreid adresboek en een agenda. In de sectie Storage kun je snel en eenvoudig bestanden opslaan. Opslagcapaciteit 5 GB, geen storende reclames.
https://www.inbox.com
Anti-spam
Scr.im
Zonder zorgen je e-mailadres delen op het web, in forums, via Twitter enzovoort, door een beveiligde URL (http://scr.im/...) aan je e-mailadres toe te kennen. Je adres wordt zichtbaar na een simpele beveiligingstest, waar spambots niet doorheen geraken.
http://scr.im
Reminders
Futureme.org
Dit jaar mag je die verjaardag echt niet vergeten, anders heb je een groot probleem! Neem het zekere voor het onzekere en stel nu al een reminder in die tijdig naar je e-mailadres wordt gestuurd. En straks niet vergeten je e-mail te checken.
https://www.futureme.org
FollowUpThen
Composeer een e-mailbericht met een reminder en stuur die naar *interval*@folluwupthen.com. Op de plaats van *interval* vul je de tijdsspanne in waarna je de reminder wilt ontvangen. Bijvoorbeeld: 2minutes@followupthen.com.
https://www.followupthen.com
Speciaal
Anonieme e-mail verzenden
Handige tool voor als je even geen toegang hebt tot je reguliere e-mailaccount óf als je iemand anoniem de liefde wil verklaren. Je kan namelijk kiezen of je de afzender wel of niet invult.
http://www.send-email.org
  Gerelateerd
telefoongids grote bestanden versturen website bouwen chatten whatsapp gratis e-cards
  Surfplaza Magazine
Haal meer uit Gmail met deze 10 tips en tricks

Maak van je telefoon een scanner met Microsoft Office Lens

Gratis bellen via internet: de 8 beste apps

Skype gebruiken vanuit Outlook.com: hoe werkt het?
  Randlinks
Emailinstellingen.be
Alle mobiele e-mailinstellingen van Belgische providers voor iOS en Android op één overzichtelijke website.
https://www.emailinstellingen.be

Jotti Virusscan
Gratis online malware scanner waarmee je e-mailbijlagen en andere bestanden in één keer door 20 virusscanners kan laten scannen.
https://virusscan.jotti.org/en

WeTransfer
Geen download, geen registratie, wél een blitse lay-out en de mogelijkheid om bestanden tot 2 GB te versturen aan maximaal 20 personen tegelijk.
https://wetransfer.com
Copyright © Startpagina Surfplaza.be, 2001-2023 · Privacy policy & contact