info[]surfplaza.be
Gezond en fit
voor een betere lifestyle
Je bevindt je hier: startpagina > gezond en fit > hoeveel calorieŽn verbrand je in bed? Deze calculator rekent het uit
Hoeveel calorieŽn verbrand je in bed? Deze calculator rekent het uit
woensdag 10 januari 2018, 11:44 uur
koppel
Voor een intensieve work-out hoef je je bed niet uit. Al zal je in dat bed wel de lakens moeten (uit)delen. Met een goed potje seks kan je heel wat calorieŽn verbranden, mits het geen vluggertje is. Hoeveel calorieŽn je tijdens een vrijpartij kan vrijspelen, weet de calculator van site Superdrug Online Doctor.

De calculator, Sexercise gedoopt, berekent voor jou het aantal calorieŽn dat wordt verbrand al naar gelang je lichaamsgewicht, de standjes die jullie doen, jouw rol daarin (actief of passief) en de duur ervan. De makers baseren zich daartoe op de zogenaamde MET-methode, een meeteenheid binnen de fysiologie voor de hoeveelheid energie die een bepaalde fysieke inspanning kost ten opzichte van de hoeveelheid benodigde energie in rust. Maar echt wetenschappelijk is de calculator niet. Neem de uitkomsten daarom niet al te nauw. En ga ook niet de stopwatch laten meelopen tijdens jullie intieme fitness-sessie.

sexercise

De calculator werkt heel simpel: kies het geslacht en het gewicht van jou en je partner, en selecteer standjes en hoelang het ongeveer zal duren. Vervolgens krijg je direct te zien hoeveel calorieŽn er in rook zullen opgaan, fraai weergegeven in grafieken. Stel dat jullie eerst vijf minuten in de traditionele missionarishouding vrijen, vervolgens drie minuten op z'n hondjes, dan vier minuten standje 69 en daarna nog eens vier minuten van het meer acrobatische werk: de knielende kruiwagen. Dan heb je als man toch maar mooi 400 calorieŽn verbrand en als vrouw 250! Daar moet je normaal bijna een kilometer voor rennen of 10 minuten voor zwemmen. Oh, we vergaten nog het zoenen. Als je voor de daad pakweg 10 minuten tongworstelt, verbrand je nog eens 50 tot 100 calorieŽn!

sexercise

https://onlinedoctor.superdrug.com/services/widgets/sexercise/