logo info[]surfplaza.be
   startpagina   |   webgids   |   nieuws   |   magazine   |   gezond en fit   |   online games   |   shopping
Gezond en fit voor een betere lifestyle
 Je bevindt je hier: startpagina > gezond en fit > koppel 60 kilo lichter op bruiloft
Samen afslanken, dan trouwen - Koppel 60 kilo lichter op bruiloft
maandag 8 sep 2014, 12:39 uur
afvallen-voor-bruiloft
De 23-jarige Matt Bradley woog anderhalf jaar geleden nog 115 kilo. De Brit werkt als kok en weet dus alles van lekker eten, hetgeen hem met zijn maat XXL ook zeer goed was aan te zien. Maar nadat hij jeugdvriendin Hannah ten huwelijk had gevraagd, besloot Matt zijn ongezonde levensstijl drastisch om te gooien. Hannah, die 'ja' zei en ook wat overtollige pondjes noteerde, besloot het voorbeeld van haar verloofde te volgen. Met verbazingwekkend resultaat: samen 60 kilo lichter en bijna onherkenbaar verschenen de tortelduifjes op hun bruiloft. Metro en Mail Online publiceerden publiceerden vrijdag enkele 'voor'- en 'na'-foto's, welke we graag met je delen. Succesverhalen vormen immers de beste motivatie voor een gezonder leefpatroon!

Matt en Hannah sloten zich aan bij Slimming World, een Britse afslankclub. Minder uit eten, maaltijden vooruit plannen, meer groente eten en vooral veel sporten waren de ingrediŽnten van hun beider new lifestyle. Matt werd fanatiek in hardlopen en liep verschillende wedstrijden uit. Daarnaast begon hij met krachttraining. Dit alles met verbluffend resultaat: zijn dokter herkende hem na het dieet en de trainingen van anderhalf jaar niet eens meer terug.

Op hun grote dag verschenen Matt en Hannah stralender en fitter dan ooit. Matt was 42 kilogram lichter, Hannah 18. Uiteraard willen de kersverse echtelieden hun vorm behouden. Ze zeggen helemaal gewend te zijn aan hun gezonde levensstijl en zijn van plan deze de rest van hun leven te handhaven. We wensen de twee doorzetters een gezond en gelukkig leven samen!
Bronnen: Metro, Mail Online, Slimming World
  Gerelateerde webgidsen
voedingsschema recepten health blogs
  Gerelateerde artikels
Afvallen op McDonald's-dieet!

Dik zijn deels kwestie van erfelijkheid, maar dat is geen excuus

In ťťn jaar 5 kg afvallen dankzij... water

De 10 grootste mythen over afvallen

De effecten van een maand zonder alcohol
  Special
dieetwijzer
Dieetwijzer: onafhankelijke besprekingen van de beste diŽten
  Linktip
Health Calculators
15 online rekentools waarmee je bijvoorbeeld je ideale gewicht kunt berekenen, de gewenste hartslag tijdens je workout of de kosten van je eventuele rookverslaving...
http://www.healthstatus.com/calculators.html
Copyright © Startpagina Surfplaza.be, 2001-2014 ∑ Privacy policy & contact