Magazine

Webshop: interieurdeco van eigen bodem in The Belgian Design Lab

Nu we wat meer thuis zijn dan normaal, maken we ons interieur best nog wat mooier en behaaglijker. The Belgian Design Lab kan je daar een handje bij helpen. In deze nieuwe interieurwinkel koop je fraaie, exclusieve interieuraccessoires van honderd procent Belgische makelij. Voor dat ene vaasje, potje, lampje, kussentje of kaarsje dat er nog aan ontbrak en dat nét even anders is.

 

Passie voor mooie materialen

 

The Belgian Design Lab werd opgericht door Inge Van Herck, een Gentse met een passie voor kleur, mode en mooie materialen.

 

Haar talent en neus voor zaken heeft Inge nu verenigd in haar winkel met showroom in Sint-Denijs-Westrem. Maar de fraaie spulletjes staan ook uitgesteld op het web en worden desgewenst binnen vijf dagen bij je thuisbezorgd.

 

Shop je look

 

Inge bundelt de creaties onder verschillende looks waaruit je kan kiezen.

 

Zo laten de look ‘Summer Breeze’ en ‘Dune Beach’ je onderdompelen in een vakantiegevoel (dat je dit jaar misschien toch een beetje moet missen). Met de combinatie van zwart en goud gooit ‘Chique Gold’ je dan weer terug in de bruisende jaren twintig. En voor het mooiste tuinfeest geef je je ogen de kost in ‘Pink Garden’.

 

 

Catalogus

 

De catalogus van The Belgian Design Lab omvat enkele honderden producten van Belgische bodem, die in vele soorten interieurs zijn in te passen, behalve misschien de heel strak moderne.

 

Vanwege het ambachtelijke en exclusieve van de producten betaal je, vanzelfsprekend, wat meer dan in een doorsnee decowinkel. Toch heb je voor enkele tientallen euro’s bijvoorbeeld al een mooi vaasje.

 

Je kan ook een interieurspecialist raadplegen, die bij je langskomt met geselecteerde decoratiespullen.

 

belgiandesignlab.com

Laatste reacties