Magazine

Webshop: PVD Verlichting, licht in de coronaduisternis

Nu ons land voor de tweede maal in lockdown verkeert, minstens tot en met 13 december, zijn we weer op het internet aangewezen voor onze ‘niet-essentiële’ aankopen. Om je wat inspiratie te geven, hervatten we voor de komende tijd onze rubriek waarin we Belgische webshops uitlichten. En zijn in ons land immers zovele grote en kleine internetwinkels, met vaak verrassend aanbod. Deze keer: PVD Verlichting. Voor wat lichtpuntjes in deze donkere lockdown-weken voor kerst.

 

Over PVD Verlichting

 

PVD Verlichting werd in 1986 opgericht door zaakvoerder Patrik van Daele en beschikt over een grote winkelruimte in de Kapelsesteenweg 597 in het Antwerpse Ekeren. Die is momenteel gesloten zoals je begrijpt, maar de onderneming heeft ook een webshop, waarin alle ongebruikte stock- en toonzaal-artikel worden verkocht.

 

Naast detailhandel verzorgt het bedrijf de verlichting voor vele bedrijven en vastgoed. Je kan dus rekenen op deskundigheid.

 

Assortiment

 

Het aanbod voor de consument omvat betaalbare designlampen voor vele soorten interieurs, misschien met uitzondering van de heel klassieke. Daarnaast kan je er terecht voor inbouwspots en buitenverlichting.

 

PVD Verlichting is ook exclusief verdeler van het merk Astro, waarvan een assortiment strak vormgegeven verlichting voor binnen en buiten beschikbaar is.

 

Tot slot is er nog een ‘Koopjeshoek’, met een klein aanbod van acties en promoties.

 

Ondanks al die fraaie lichtjes is de website van PDF Verlichting veeleer sober, doch functioneel.

 

 

Praktisch

 

Om te bestellen kan je een account aanmaken, maar bestellen als gast is eveneens mogelijk.

 

Verzending kost standaard 9 euro en je kan betalen via Bancontact/MisterCash, Sofort Banking en iDEAL.

 

www.pvdverlichtingonlineshop.be


De webshops in deze rubriek worden besproken onder onafhankelijke redactie. Surfplaza heeft geen commerciële banden met de betreffende winkels.

Laatste reacties