Magazine

Webshop: MUNO, voor een warm en groen interieur

De lockdown is bij uitstek een periode om Belgische online winkels te ontdekken. Want naast de gekende shoppingreuzen zijn er heel wat kleine pareltjes verscholen in ’s lands virtuele winkelstraat. Neem nou MUNO, waar je een collectie tijdloze verlichting en decoratie vindt, evenals bijzondere armbanden, pop-up-kaarten en een groen gamma voor binnen: kokedama (planten in een mosbal), terraria en gedroogde bloemen. “Een eclectische feelgood-collectie voor een warm en groen interieur,” noemt MUNO het. Precies wat je nodig hebt in deze verwarrende tijden, dunkt ons.

 

Ontwerpen

 

Vanuit het Vlaams-Brabantse Hoeilaart levert MUNO al vijftien jaar decoratie-ontwerpen, momenteel dus vooral verlichting en groene decoratie voor binnenshuis. Deze ontwerpen worden op de Parijse beurs Maison & Objet getoond en over heel Europa verdeeld. En jij kan ze eenvoudig in je huis halen dankzij de webshop van het bedrijf.

 

Lampen

 

In de lampencollectie vallen vooral de romantische en toch moderne kroonluchters op. Die zijn er in kleine uitvoeringen van rond de 200 euro, tot een 24-armige barokke kroonluchter van 1250 euro. Ook vind je er diverse bureau- en tafellampen. Voor lampen en lampenkappen tegen fikse kortingen kan je terecht in het online outlet.

 

 

Green

 

Een tweede collectie is die van groen-decoratie voor binnen: terraria (bijzondere planten in bokalen), gedroogde bloemen (als boeket of in een tube of buis) en kokedama.

 

Dat laatste is een bol van aarde, bedekt met mos, waarop een sierplant groeit. Die wordt afgeleverd met een metalen staaf om hem op te hangen. Het idee van de kokedama vindt zijn oorsprong in Japan. Je ziet het dan ook vaak terug Japanse tuinen. Bij MUNO kost een kokedama 60 euro.

 

 

Armbanden

 

Tot slot ontwierpen ze bij MUNO een reeks armbanden: halfedelstenen-kralenarmbanden van 20 tot 30 euro per stuk en tilu-armbanden van 30 euro per stuk.

 

 

Praktisch

 

Na bestelling en betaling levert MUNO binnen twee tot vier dagen aan huis of bij een DPD Pickup Parcelshop. De verzendkosten hangen af van de grootte van het gekochte object.

 

MUNO draagt het BeCommerce-kwaliteitslabel en volgt zodoende de gedragscode van deze belangenorganisatie voor Belgische webwinkels.

 

www.muno.be/nl/


De webshops in deze rubriek worden besproken onder onafhankelijke redactie. Surfplaza heeft geen commerciële banden met de betreffende winkels.

Laatste reacties