Magazine

Webshop: Tink.be, thuis in smart home-technologie

Spraakassistenten, speakers, alarmsystemen, videodeurbellen, slimme thermostaten, camera’s, rookmelders, robotmaaiers, weerstations, ecosystemen, … Stuk voor stuk producten die thuishoren in een smart home. En op tink.be vind je al die producten onder één virtueel dak.

 

Smart home-technologie

 

Het van oorsprong Duitse Tink werd opgericht in 2016 en omschrijft zichzelf als het eerste verkoops- en vergelijkingsplatform gespecialiseerd in smart home-technologie. “Met een team van ruim 80 enthousiaste professionals maken we slimme technologie toegankelijk voor een breed publiek”, klinkt het. De webstek laat je zien hoe simpel het is om je leven slimmer en comfortabeler in te richten.

 

 

Merken

 

Bij Tink kan je terecht voor kwaliteitsproducten van grote merken, waaronder Google Nest. Met de Google Home-app kan je al je Nest-producten en meer dan 50.000 compatibele smart home-apparaten wereldwijd in één oogopslag beheren. Denk aan een slimme deurbel, vernuftige beveiligingssystemen, draadloze camera’s, smart speakers met automatische geluidsafstemming, rookmelders en streaming devices.

 

Andere grote merken in het assortiment van Tink zijn Sonos (bekend om zijn geavanceerde luidsprekers) Philips Hue (een slim verlichtingssysteem), Ring (intelligente videodeurbellen) en tado° (intelligente verwarmingstechnologie).

 

Praktisch

 

Tink is gevestigd in Berlijn, maar heeft ook een afdeling in België, die vanzelfsprekend in België levert. Let er wel op dat betaling enkel mogelijk is via creditcard (MasterCard, Visa), Google Pay of PayPal.

 

Je betaalt geen verzendingskosten bij Tink. Ook de retourzending, mocht je ontevreden met je bestelling zijn, is gratis.

 

Het complete aanbod vind je op de sober vormgegeven website: www.tink.be.


De webshops in deze rubriek worden besproken onder onafhankelijke redactie. Surfplaza heeft geen commerciële banden met de betreffende winkels.

Laatste reacties