Magazine

Volg ZOO Antwerpen en Planckendael via hun YouTube-kanalen

ZOO Antwerpen en Planckendael hebben zopas elk hun eigen Youtube-kanaal gelanceerd. De hoofdrol in de video’s is uiteraard weggelegd voor hun eigen filmsterren, de dieren. Van koddige pinguïns tot majestueuze leeuwen, en van brutale apen tot parmantige olifanten. En of het nou gaat om een bevalling, het schoonmaken van verblijven of het bereiden van voedsel, de videokanalen geven een openhartig kijkje in de keuken van twee van ’s lands bekendste dierenparken.

 

ZOO Antwerpen en Planckendael staan allang bekend om hun grappige, mooie, vertederende en leerzame dierenfilmpjes. De geboorte van een van de giraffen in Planckendael eind januari bereikte via de Facebookpagina van het Amerikaanse ABC news zelfs een miljoenenpubliek. Maar ook de andere video’s van de dierenparken kunnen vaak rekenen op hoge kijkcijfers. YouTube en beestjes zijn dan ook een gouden combinatie.

 

 

Door de lancering van de YouTube-kanalen hoeft de liefhebber geen filmpje meer te missen. Je hoeft je immers maar te abonneren op het kanaal. Daarnaast worden de video’s voortaan netjes gearchiveerd. Elke dinsdag verschijnen er nieuwe filmpjes bij ZOO Antwerpen en elke donderdag kan je bij Planckendael terecht. Bovendien wil men ook regelmatig livestreams gaan aanbieden.

 

YouTube-kanaal ZOO Antwerpen: youtube.com/ZOOAntwerpen
YouTube-kanaal Planckendael: youtube.com/PlanckendaelDierentuin

Laatste reacties