Magazine

Webshop: Belgische juwelen van Laurence Vandenborre

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor je geliefde, of misschien wel voor jezelf? Neem dan eens een kijkje in de collectie sieraden van Laurence Vandenborre. Laurence is een ontwerpster die ‘gewoon’ uit Antwerpen komt, maar haar collectie juwelen nu al in vitrines in Londen en Parijs ziet schitteren. Maar je kan ze ook online bewonderen en kopen, via www.laurencevandenborre.com.

 

De droom achterna

 

Toen Laurence als veertienjarige haar zelfgemaakte sieraden met Swarovski-parels verkocht, ontstond de droom om ooit een eigen juwelencollectie op de markt te brengen. Die droom is nu in vervulling gegaan.

 

Laurence, inmiddels een twintiger, lanceerde haar eerste collectie met een duidelijke visie: originele juwelen ontwerpen die iedere dag gedragen kunnen worden door elke vrouw die zo haar persoonlijke stijl kan weerspiegelen en zich zelfzeker voelt.

 

Collectie

 

De juwelencollectie van Laurence omvat ringen, oorbellen, halskettingen en armbanden. Alle juwelen zijn gemaakt van 18-karaats goud en met de hand vervaardigd in een atelier in Italië.

 

Daarnaast zijn de stenen die Laurence gebruikt ethisch geanalyseerd en geselecteerd. De sieraden die bezet zijn met diamanten bevatten – op aanvraag – een beoordelingsrapport uitgegeven door een gerenommeerd diamantenlabo.

 

De prijzen van de juwelen gaan vanaf 400 euro. En ja, voor de pronkstukken moet je wel enkele duizenden euro’s neertellen.

 

 

Bestelling en levering

 

Nadat je een bestelling geplaatst hebt, wordt jouw juweel met de hand afgewerkt door een goudsmid in Antwerpen. De levertijd is 15-20 werkdagen. Bij het bestellen van een ring moet je de juiste maat doorgeven, waarvoor je gebruik kan maken van een maattabel.

 

Is het product toch niet naar jouw wens, of die van je partner? Dan kan je het binnen veertien dagen retourneren en je geld terug ontvangen.

 

Vandenborre in real life

 

We kunnen ons voorstellen dat je juwelen liever eerst in het echt ziet voordat je ze koopt. De juwelen van Laurence Vandenborre zijn behalve in de online shop ook verkrijgbaar bij Kabiri in Londen, Galeries du Diamant in Parijs en – iets dichter bij huis – Boutique Agathe in Visé.

 

Daarnaast neemt Vandenborre deze zomer deel aan The Guest Knokke, een multibrand pop-up die Belgische labels (juwelen, schoenen, kledij, ijs, chocolade) samenbrengt. Laurence zal er haar juwelencollecties presenteren.

 

Bovendien heeft ze kleine touwarmbandjes ontworpen met ‘Knokke S20’, ‘Zoute S20’, ‘The Guest S20’ of naar wens te personaliseren, die om de pols of enkel gedragen kunnen worden.

 

Je vindt The Guest aan de Kustlaan 110-112.

 

www.laurencevandenborre.com


De webshops in deze rubriek worden besproken onder onafhankelijke redactie. Surfplaza heeft geen commerciële banden met de betreffende winkels.

Laatste reacties