Magazine

Webshop: de elegante mondmaskers van Charlotte Pringels

Het mondkapje is inmiddels een modeartikel geworden. Echter niet iedereen vindt de maskercouture gepast, omdat de gezichtsbedekking een medisch doel dient. En dat doel maak je zichtbaar door een medisch ogend wegwerpmondmasker te dragen, luidt de redenatie. Maar je mag toch best het nuttige met het mooie combineren, niet? En juist in coronatijd zijn het die kleine, bijzondere dingen die het ontwrichte leven wat veraangenamen. De luxueuze mondmaskers van Charlotte Pringels bijvoorbeeld. Voor optimale veiligheid, maar ook een streepje elegantie.

 

Belgisch ontwerp

 

Charlotte Pringels is een Belgische modeontwerpster die haar stijl omschrijft als “puur en elegant met oog voor traditie, vakmanschap en unieke materialen”. Charlottes dameskledij wordt in diverse boetieks in België verkocht en binnenkort ook in enkele zaken in Frankrijk, Italië en Zwitserland.

 

Stoffen

 

Ben je op zoek naar mondmasker dat mooi en elegant is, maar zonder drukke of opvallende prints? Dan ben je in de webshop van Charlotte aan het juiste adres. Je vindt er stijlvolle gezichtsbedekking van 100% zijde, satijnzijde of biologisch linnen. Hiervoor maakt het merk gebruik van stoffen uit de vorige collecties.

 

 

Rode Kruis

 

Ondanks hun luxueuze uitstraling zijn de maskers betaalbaar – de meeste koste 30 tot 40 euro (plus 7 euro verzendkost). Bovendien gaat 20 procent van de winst naar Rode Kruis Vlaanderen.

 

Bestellen

 

Houd er bij je bestelling wel rekening mee dat je de mondmaskers, begrijpelijkerwijs om hygiënische redenen, niet kan retourneren.

 

www.charlottepringels.com/collections/safety-masks-ii/


De webshops in deze rubriek worden besproken onder onafhankelijke redactie. Surfplaza heeft geen commerciële banden met de betreffende winkels.

Laatste reacties