Magazine

Webshop: unieke gegraveerde geschenken bij Uniek Idee

Onze inkopen voor de feesten zullen dit jaar meer dan ooit online doen. En gezien de vele online cadeauwinkels mag dat geen probleem zijn. Hoewel die je vaak van originele ideeën voorzien, moet je voor de écht bijzondere cadeaus toch bij de kleinere webwinkels zijn. Bij Uniek Idee bijvoorbeeld. Daar vind je gepersonaliseerde geschenken met een ambachtelijke touch. Ook ideaal voor verjaardag, jubileum, geboorte of als bedankje.

 

Voor elke persoon en gelegenheid

 

Bij Uniek Idee kan je terecht voor tal van gepersonaliseerde geschenken en objecten in kleine en grote oplages.

 

Met grote zorg en professie zandstraalt of graveert Isabelle Demeester een eigen boodschap of tekening op het gewenste voorwerp: van de snoeppot met een persoonlijke dankjewel tot de champagneglazen met je bedrijfslogo. Want je kan zowel teksten en eigen afbeeldingen laten graveren.

 

Ook een vaas, champagnekoeler, wensbuisje of gepersonaliseerde wijnfles behoren tot de mogelijkheden. En nog veel meer, zoals je op de site zelf kan ontdekken.

 

 

Zandstralen

 

Zandstralen is een graveerproces waarbij zandachtige media zoals siliciumcarbide of aluminiumoxide door een mondstuk onder hoge druk worden geleid. De kracht van het “zand” dat op het glas of metaal botst, snijdt onbeschermde delen van het glas of metaal weg.

 

Zandstralen is de meest aangewezen manier om een vaas, snoeppot, ijsemmer of een fles cava te graveren.

 

Voor de tuin

 

Uniek Idee vervaardigt ook tuinplaten en vuurschalen uit cortenstaal met gelaserde gedichten. En jawel, desgewenst kan je je eigen tekst daarin laten laseren. Zo geef je je tuin een warme en persoonlijke uitstraling.

 

 

Over de meester

 

Isabelle Demeester volgde een opleiding glastechnieken en restauratie. Daarnaast heeft ze een grote passie voor de schrijfkunst. Die zaken besloot ze op vernuftige wijze te combineren en in 2012 koos Demeester er resoluut voor om van haar passie haar beroep te maken.

 

Niet alleen de webwinkel is daar het gevolg van, ook geeft Demeester kalligrafiecursussen, zowel bij haar thuis in Marke als op locatie. Na de kalligrafieworkshop ontvang je een ingebonden boekje met de diverse aangeleerde technieken en schrijfstijlen.

 

www.uniekidee.be


De webshops in deze rubriek worden besproken onder onafhankelijke redactie. Surfplaza heeft geen commerciële banden met de betreffende winkels.

Laatste reacties