Magazine

Webshop: STONES and BONES, trendy Italo-Belgische kinderschoenen

Of we het nou leuk vinden of niet, ook onze kinderen willen er vandaag de dag trendy bij lopen. Voor schoenen, kledij en boekentassen die behalve modieus ook nog eens luxueus en comfortabel zijn, hoef je het als ouder gelukkig niet ver van huis te zoeken: STONES and BONES is geworteld in België en overgoten met een Italiaans sausje van design en vernuft. Met recht een ‘Italo-Belgisch’ merk dus en dankzij hun webshop kan je je kroost ook in coronatijd naadloos in het nieuw steken.

 

Het ontstaan

 

STONES and BONES werd in 1994 opgericht door een vijfdegeneratie Belgische schoenfamilie. Die had gemerkt dat er voor volwassenen weliswaar een enorme variëteit aan modieuze schoenen bestond, maar dat kinderschoenen flets, fragile en zelfs saai waren, vaak enkel beschikbaar in zwarte, bruine en blauwe kleuren. En zo pakte de familie de missie op om misschien wel het eerste kindermerk te zijn dat vernieuwende en originele designs naar de kinderschoenwereld brengt.

 

Ondanks de diversiteit aan schoeisel dat nadien het levenslicht zag, hebben de schoenen steeds één keer kenmerk dat de merknaam eer aan doet: de herkenbare, beschermende Rocky-zool, met daarop het iconische BONE-logo. “Solid as a rock” luidt de slogan van het merk dan ook treffend.

 

Italië

 

Hoewel STONES and BONES een Belgisch bedrijf is, worden de schoenen volledig ontwikkeld, ontworpen en deels geproduceerd in hun eigen afdeling in Italië. Vandaar dat je met recht van een Italo-Belgisch merk kan spreken.

 

Kleding en tassen

 

Inmiddels biedt STONES and BONES ook nog een heel assortiment aan kleding en rugtassen, eveneens met knappe designs en een luxe uitstraling en steevast met het karakteristieke beentje erop. Je koter zal er blits mee voor de dag komen.

 

Ben je niet zo’n modieuze mama of papa? Check dan de ‘Looks’ die je inspiratie geven om je kind van top tot teen in STONES and BONES te hullen.

 

 

Prijsklasse

 

Bij een luxe merk met een kwalitatief hoogwaardige productie horen natuurlijk ook wat hogere prijzen dan je bij een doorsnee kindermerk gewoon bent. Zo gaan de schoenen van 70 tot 130 euro. Voor een t-shirt betaal je zowat 20 euro, voor een hemd 30 euro, een hoodie of sweater 50 euro, en voor een rugzak ongeveer 70 euro.

 

Het moet dus maar net binnen je budget passen, al is duurzaamheid ook wel wat waard.

 

Bestelling en levering

 

Nu de fysieke winkels gesloten zijn, kan je gelukkig nog steeds op de STONES and BONES-webstek terecht. Levering in België is gratis vanaf € 50,-. Onder € 50,- betaal je een verzendkost van € 7,95.

 

www.stonesandbones.com/nl-be


De webshops in deze rubriek worden besproken onder onafhankelijke redactie. Surfplaza heeft geen commerciële banden met de betreffende winkels.

Laatste reacties