info[]surfplaza.be
Seks en relatie
jouw gids naar de hartstocht
Je bevindt je hier: startpagina > seks en relatie > 10 beste standjes voor anale seks
De 10 beste standjes voor anale seks
Gepubliceerd op 21 april 2017, 09:22 uur
Als jij en je partner het eens anaal willen proberen, vergeet dan de doggy style-positie – in eerste instantie toch. Die is voor de ontvangende partij immers allesbehalve comfortabel en misschien zelfs pijnlijk. Er bestaan gelukkig tal van betere standjes, waarbij man en vrouw optimaal kunnen genieten van deze spannende sekservaring. Een selectie uit 20 standjes voor anale seks door Sofeminine, van tekst en uitleg voorzien door seksuologe Cate Campbell.

The Curled Angel

Ontspannen zijn is de sleutel tot anale seks. Deze lepelpositie werkt voor jullie beiden relaxerend en geeft de man de mogelijkheid om haar borsten en clitoris te beroeren. En doordat de vrouw haar bovenbenen optrekt, begint haar sluitspier zich automatisch wat te openen.

curled-angel

The Double Decker

Dit standje kan een vervolg zijn op het voorgaande: vanuit de lepelpositie kantelen jullie je lichamen richting plafond en ontstaat er een soort dubbeldekker. Jullie zijn nog steeds even intiem als in de lepelstand, maar de vrouw heeft in deze positie net iets meer controle over wat er van achteren gebeurt. En controle is, vanwege de gevoeligheid van het anale gebied, voor de ontvanger van groot belang.

double-decker

The Clip

Wil je als vrouw nóg meer controle over de gang van zaken? Dan klim je gewoon bovenop je partner en bepaal je zelf de bewegingen en het ritme. Leun naar achteren zodat hij je clitoris kan bespelen. Door dit samenspel van stimulaties kan je als vrouw tot een intens orgasme geraken.

the-clip

Reverse Cowgirl

Reverse Cowgirl is een van de populairste standjes voor anale seks. Beiden kunnen er dan ook enorm veel plezier aan beleven. De vrouw omdat ze volledige controle heeft over hoe diep en snel de penis zich in haar beweegt, de man omdat hij precies kan zien wat zij doet. Bovendien hebben jullie allebei je handen vrij om elkaars lichaam te ontdekken.

reverse-cowgirl

The Basket

Deze positie stelt haar in staat om te variëren in de diepte van de penetratie, terwijl hij easy access heeft tot haar borsten en billen.

basket

The Hinge

Met The Hinge gaan we toch wat meer doggy style, zij het dat de vrouw nog steeds bovenop zit zoals in de Reverse Cowgirl-positie. Bij The Hinge leunt zij echter voorover op haar voorarmen, met één been rustend tussen die van hem. De man ziet haar derrière nu in volle glorie en kan, al penetrerend, haar billen bespelen.

the-hinge

The Magic Mountain

Zo prettig als het kan zijn als de vrouw de controle heeft over het anale steekspel, zo opwindend kan het voor beiden zijn als juist de man de volledige controle heeft. Een prima standje voor als jullie al wat meer anaal ervaren zijn en de vrouw zich wat meer durft te ‘geven’. Pak er wat kussens bij en jullie versmelten tot The Magic Mountain.

magic-mountain

The Fan

Met The Fan ervaren jullie een nieuwe dimensie door een net wat andere hoek van penetratie. Hij staat, zij buigt voorover en leunt op een tafeltje of iets dergelijks.

the-fan

The Reclining Lotus

De traditionele missionarispositie en haar varianten, waarbij je face-to-face-contact hebt, lenen zich ook voor anale vrijpartijen. Ze werken het beste als zij haar benen, met gebogen knieën, naar achteren houdt, zoals in The Reclining Lotus-positie.

reclining-lotus

The Side Kick

Als ontvangende partij moet je proberen om de spieren in en rondom je anus zoveel mogelijk te ontspannen. Bij deze, minder gebruikelijke, positie kan hij zich over haar lichaam ontfermen en al masserend de spanningen eruit wrijven. Dit standje leent zich niet voor diepgaande penetratie. Het is een voorzichtige opmaat naar anale seks doggy style.

side-kick

Bron: Sofeminine.