info[]surfplaza.be
Seks en relatie
jouw gids naar de hartstocht
Je bevindt je hier: startpagina > seks en relatie > 7 spannende standjes die je eens moet proberen
7 spannende standjes die je eens moet proberen
Gepubliceerd op 11 oktober 2015, 15:53 uur
Een vreugdevol seksleven komt aan op variatie. Heb je een partner en ambiëren jullie monogamie, dan kan je de afwisseling bijvoorbeeld zoeken in standjes. Sensoa lijstte onlangs al 34 seksstandjes op waarmee jullie wel een tijdje zoet zijn. Ben je inmiddels weer toe aan wat nieuws, dan komen deze zeven hete bedideeën van Men's Health wellicht van pas.

1. Waterval (a.k.a. Head Rush)

Bij dit standje ligt de man met hoofd en schouders op de grond, terwijl de vrouw op het bed zijn pik berijdt. Doordat het bloed naar zijn hoofd stroomt, zal de man een sensationeel orgasme beleven.

waterval

2. Cadeautje inpakken (a.k.a. The Horny Mantis)

In deze relaxerende positie liggen beiden op hun zij tegen elkaar aan. Zij buigt en spreidt haar benen en richt haar vagina naar hem. Hij gaat naar binnen, waarna zij haar benen om zijn rug slaat. Zo kan de vrouw haar benen en voeten gebruiken om de man naar zich toe te trekken voor een nog diepere penetratie.

cadeau

3. De gezichtzitter (a.k.a. Hovering Dragonfly)

Een comfortabele positie voor haar, een uitdagende en erotische positie hem. De man houdt zich vast aan de muur of het hoofdbord, terwijl de vrouw op een kussen ligt en rustig haar orale gang kan gaan.

gezichtzitter

4. De spin

Jullie liggen beiden op bed met de benen langs elkaar, armen naar achter ter ondersteuning. Beweeg nu naar elkaar toe. Haar heupen komen langs zijn gespreide benen, haar knieën gebogen en haar voeten langs zijn heupen plat op het bed. Het mooie aan deze positie is dat jullie oogcontact kunnen blijven houden, terwijl zich in het midden van jullie de actie voltrekt.

spin

5. De fusie (a.k.a. Getting a Leg Up)

Een variatie op de spin (zie 4), waarbij zij haar benen op zijn schouders legt. Dit zorgt voor meer spanning op haar spieren waardoor ze sneller een orgasme kan krijgen. Ook kan ze in deze positie makkelijk rondjes draaien op zijn pik.

fusie

6. Sneeuwengel (a.k.a. Bottom's Up)

Oké, wat te denken van deze: zij op haar rug, hij vooroverleunend op zijn voorarmen, waardoor zij zijn derrière in volle ornaat kan aanschouwen. Ze brengt haar benen omhoog en sluit deze om zijn bovenrug, waardoor haar bekken omhoog komt en hij kan binnengaan. Ze pakt zijn kont vast om wat mee te helpen aan de beweging en om desgewenst zijn billetjes wat te masseren.

sneeuwengel

7. Zittende kruiwagen (a.k.a. Wheelbarrow At Rest)

Een luiere, maar daarom niet minder intense versie van de jou misschien al bekende staande variant. De man zit aan de rand van het bed en neemt de vrouw, die voorover met de handen op de grond rust. De bewegingsvrijheid is beperkt, maar de penetratie is diep.

kruiwagen

Bron: Men's Health