info[]surfplaza.be
Seks en relatie
jouw gids naar de hartstocht
Je bevindt je hier: startpagina > seks en relatie > 6 essentiële standjes voor betere orale seks
6 essentiële standjes voor betere orale seks
Gepubliceerd op 14 maart 2016, 13:51 uur
Verandering van spijs doet eten en zo is het ook tussen de lakens. Nieuwe standjes uitproberen is voor veel koppels dan ook hét middel om hun seksleven nieuwe impulsen te geven. De meeste standjes focussen nochtans op de daad, de penetratie, het hoofdgerecht. Esquire kwam met een reeks standjes voor tijdens de orale seks. Oftewel: hoe je van het voorgerecht een hoofdgerecht maakt.

All Hail the Queen

Een sterk staaltje face sitting, waarbij het niet de bedoeling is dat zij daadwerkelijk op zijn gezicht zit, maar veeleer haar dijen laat gelden, zodat hij de mogelijkheid heeft om 'daaronder' zijn werk te doen. Zonder dat hij stikt.

1453916901-6_1

Doggy Goes Oral

Een prima positie voor als hij haar achterlangs wil likken. Daarvoor heeft hij twee mogelijkheden.

1453916909-2_1

So-Fa So Good

Ondersteboven in de zetel, waarbij hij zij benen over de rugsteun heeft gedrapeerd en zij over zijn gezicht geknield is. Standje 69, maar dan anders. Comfortabeler, namelijk.

1453916918-5_1

The Sidecar

Een pijpstandje dat minder belastend is voor haar nek en knieën. Daarnaast kan ze zo makkelijker zijn achterdeur bereiken, mochten beiden die behoefte hebben.

gallery-1453919350-6

The Deep V

Zij ligt op de rand van het bed, haar benen in een V-vorm gelift. Zo kan hij zachtjes de binnenkant van haar dijen masseren, waardoor meer bloed naar haar vagina stroomt en waardoor ze meer 'in het moment' blijft. Met hopelijk een sidderend orgasme tot gevolg.

gallery-1453919516-7

The Cliffhanger

Zij op de rand van het bed, achterover liggend met de benen over de rand. Hij knielend tussen haar benen, zijn hoofd naar beneden gericht waardoor hij zich direct toegang verschaft tot haar clitoris. Desgewenst kan hij zijn vingers gebruiken om met haar tepels te spelen of om haar te vingeren voor dubbel genot.

gallery-1453919647-8

Bron: Esquire